Egész nap csak vagyok, ritkán gondolok bármire . Nem cikáznak folyamatosan át az agyamon gondolatok csak ha ráveszem magam hogy gondolkodjak . Ez normális?
Unod az orakat. Hahah. Nincs veled semmi gond. Esetleg ha innal egy kavet reggel az elso ora elott? Vagy reggel tornaznal. Lehet kicsit lent van a vernyomasod, nem alszol eleget, nem reggelizel es lent a vercukrod. Eleve delutan vagy eberebb es még sok mas.
Tanulj keszulj orakra. Ora elott olvasd az elozo orai tananyagot, igy gondolkodni kell legalabbis annyit amenynit az olvasas jelent.
Depresszió, szorongás, alváshiány, vitaminhiány, vérszegénység, stb. Nem normális egyáltalán, azaz érdemes utánajárni, van-e mögötte valami komolyabb, illetve a doki is biztos tud adni jó tanácsokat.
Illetve én is kipróbálnám a kávézást a helyedben, talán sokak szerint nem egészséges, de hogy őszinte legyek, anélkül én is egész nap csak kovalyognek, mint a chemotoxos légy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!