Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogorvosnál? Mit kéne csinálni...

Fogorvosnál? Mit kéne csinálnia? Ez normális?

Figyelt kérdés
Voltam a kötelező fogorvosi vizsgálaton. A doki nem írt bele semmit a könyvembe, csak közölte flegmán, hogy menjek és húzassam ki a bölcsesség fogaimat, mert be fog gyulladni. Ez normális? Nem kellett volna valamit a kis könyvbe bele írnia? Most mit mondjak a dokimnak, miközben én voltam fogorvosnál csak el hajtott?
2020. jan. 20. 05:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A fogorvosi részt kellett volna kitölteni, pecséttel.
2020. jan. 20. 05:56
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Menj vissza és mondd meg neki, hogy legyen kedves lepecsételni a terhes könyved, mert azért mentél, és ezt nem tette meg.

Ha nem hajlandó keress egy kedvesebb fogászt. Akár magába is. Azt a 10.000 ftot megéri, csak egyszeri alkalom

2020. jan. 20. 05:58
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Senkit nem fog érdekelni hogy voltál-e fogorvosnál
2020. jan. 20. 07:07
 4/12 anonim ***** válasza:
13%
Utolsó: de. A védőnőt. Az egyszeri anyasági segélyt nem kapja meg, ha egy vizsgálat is hiányzik ami a könyvben van. Legalábbis a mi védőnőnek addig nem adta ki a papírt róla.
2020. jan. 20. 07:17
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Senkit nem érdekelt, hogy voltam-e fogorvosnál. Még nem tudtam, hogy terhes vagyok, akkor kezdtem járni kb a 14. hétig. Utána valahogy félidő után is voltam. A kiskönyvem soha nem töltötte ki. A védőnő kérdezte, hogy voltam e, mondtam igen, és ennyi.
2020. jan. 20. 07:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

4!

Marhaság. Az egyszeri anyasaginfeltetele 4 látogatás a vedononel0, vagy a nőgyógyásznál. Semmi más. Nincs Kötelező vizsgálat a terhesweg alatt.

2020. jan. 20. 07:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából a lényeg hogy akkora hatalmas tragédia nem történt, majd akkor el megyek másik orvoshoz :)
2020. jan. 20. 07:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is simán visszamehetsz a kiskönyvet az orra alá dugva neki vagy az asszisztensének, hogy bocsi, de a pecsétet ide és ide "elfelejtette", de nem fogják kérni, csak az a lényeg, hogy 4 terhesgondozás legyen meg darabszámra, amit a nőgyógyásztól, háziorvostól, védőnőtől is össze lehet szedni.
2020. jan. 20. 09:28
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is addig nem pecsételt bele amíg az általa javasolt beavatkozást el nem végeztettem. Nekem is a bölcsesség fogam volt, és amúgy rohadt nagy szerencsém volt, mert a szájsebesz amikor kihúzta mutatta hogy az alja teljesen el volt feketedve. Hiába a teteje, ami látszott szép volt, belül és alul volt romolva. Terhesség alatt lazán begyulladt volna, aztán nagy hassal azért rosszabb szajsebeszhez járni. Ha gyulladt akkor meg szenvedsz a gyulladástól, te is és a baba is.

Én azt mondtam a nőgyógyásznak hogy akkor pecsetel be a fogorvos ha eztazt megcsinaltatom. Semmi gond ezzel, a 3. Trimeszterig legyen meg, utána már nem nagyon szeretnék nyulkalni a szádba.

2020. jan. 20. 10:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyik terhesség alatt se voltam fogorvosnál, egyszerűen azért, mert úgy mentem neki a terhességeknek, hogy közvetlen előtte megcsináltattam a fogaimnat, nem volt értelme. Kutyát nem érdekelte. Azaz a védőnő megkérdezte, mondtam, hogy ezért nem megyek, mondta, hogy akkor oké, ennyi. Természetesen kaptam anyaságit.
2020. jan. 20. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!