A kismama ruhameret hasonlo a simahoz? Ha most xl-t hordok, akkor a kismama ruhakbol is mind xl-t vegyek?
Figyelt kérdés
Kulfoldon vagyok, es bar meg nincs nagy hasam, szeretnek elore vasarolni mert nagyon olcso! De nem akarom hogy majd logjon rajtam. Talan eleg lenne az L-es is?2010. júl. 21. 20:32
1/7 anonim válasza:
Hááát én rengeteget híztam a terhességem alatt, így a 38-as méretem 42-re változott. Azaz a 42-es kismama nadrág épp jó volt rám.
Kérdés, hogy te mennyit hízol, hova hízol.
2/7 anonim válasza:
én 46-os mérettel kezdtem, a terhesség alatt elég volt az L-es kismama nadrág, és nem fogytam. szerintem máshogy mérik nagyjából
3/7 A kérdező kommentje:
Ok,hat en vilag eletemben gombolyu voltam a csipomon, szoval kb. 10eves korom ota 78-80 kg vagyok. Most 23 vagyok, es a sulyom tobb mint 10 eve nem valtozott. Konnyen hizok, de nem ingadozok... akkor talan eleg az L-es is? Csak folsokrol van szo, alsot nem merek venni pocak nelkul! ;)
2010. júl. 21. 20:57
4/7 anonim válasza:
1. vagyok. Igen, nekem ennek ellenére nem változott a felsőim mérete.
59kg-ról 85-re híztam a terhességem alatt.
Pont ugyanilyen gyorsan le is olvadtak hál'isten.
5/7 anonim válasza:
Nekem sem változott a felsőim mérete a terhesség alatt. Vegyél olyat ami egy kicsit enged, ha mellben nagyobb leszel akkor is jó legyen. Én mind ilyeneket vettem!
6/7 anonim válasza:
Szerintem 1 mérettel vegyél nagyobbat főleg a nadrágból a pocid miatt.
7/7 anonim válasza:
ez mindenkinél változó szerintem. Nekem olyan kicsi maradt a hasam, hogy kismamaruhában is "S"-est hordok, a többi hatalmas... sajnos elöre nem lehet megmondani mennyire lesz nagy a pocak ezért nadrágot ne vegyél, felsökböl pedig olyat amit az egyik hozzászóló írt, hogy mellben kicsit bövebb legyen ha nöni fog a cicid. Szerintem ilyen mell alatt megkötöset vegyél, én is olyat hordok.
Boldog babavárást!:)
32+4 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!