Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egész napos hányinger, mit...

Egész napos hányinger, mit tettetek ellene?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok. Kb. 1 hete egész nap hányingerem van, eddig volt egy időszak, hogy délután elmúlt, aztán estére megint hányingerem lett, most viszont 2 napja olyan intenzív, hogy enni/inni alig tudok és csak fekszek egész nap.
2020. jan. 14. 17:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan így voltam, sőttttt..nem úsztam meg "csak" hányingerrel. Nem tudsz mit csinálni csak türelmesen kivárod hogy ez az időszak leteljen, nekem kb 14-16.hétig tartott.

Azóta pedig csak édeset édessel :/ .

Az elején a hányás miatt fogytam is féltem hogy be fektetnek, azóta hogy ez elmúlt híztam 20kg-ot . ( 36+3 )

2020. jan. 14. 17:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Antimetil nevű gyömbér tabletta vált be.
2020. jan. 14. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor a munkába járást hogy oldjatok meg az elején? Ha nem mentek, akkor hetekig nem mentek?
2020. jan. 14. 17:52
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Én végig jártam, 38-ig hétig kell dolgoznom. Nem volt leányálom, de ez van. Terhesség nem betegség. Felkelés előtt elragcsaltam 2 háztartási kekszet, sok sok víz, esetleg alma, mentás dolgok nekem bejottek, hideg kóla kortyolva. A terhes vitamint csak estére vettem be. Fogytam 4 kilót. 12. Hétre elmúlt halistennek

Gyömbéres keksz is segít elvileg, de azt nem próbáltam. Valami kis kaja legyen a gyomrodban mindig, akkor elviselhetobb

2020. jan. 14. 17:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én dolgoztam. Ha futnom kellett a wc-re, akkor futottam. Az első terhességemnél voltak balesetek. Munkába menet és munkából hazafelé volt, higy megtiszteltem egy-egy fát vagy bokrot, és egyszer a házunk liftjébe is behánytam.😅
2020. jan. 14. 18:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A fiammal nonstop rosszul voltam. 8- 12 hétig itthon voltam vérzés miatt (vagyis egy hetet kórházban a többit itthon). Akkor csak az alvás segített, addig nem voltam rosszul. 14 héten kezdett enyhülni, 16-rá múlt el teljesen. Vagyis kb egy hónapig még munkába is kínlódtam, de nagyon nem tudtam mit csinálni. Vele nem hánytam.

Most szerencsém van hogy még itthon vagyok a fiammal, mert a tesóval még durvább volt a dolog. Szintén állandó rosszullét, hányás, fejfájás, minden elért. Kicsit hamarabb kezdett múlni, viszont hamarabb is kezdődött. Már félidős vagyok és néha el is felejtem hogy terhes vagyok.

2020. jan. 14. 18:16
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Hagyjuk már ezt a terhesség nem betegség dumát. Legalább olyan rossz, mint egy betegség.

Én folyton hánytam, de a hányinger rosszabb, mert hányás után legalább 2 percig jól voltam. Nem vált be semmi. Az elején néha jó volt a gyömbértea. 12. héttől adtak cerucal-t, az hatott.

2020. jan. 14. 20:03
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

3mas válaszoló vagyok.

Tény hogy nem betegség, viszont egyetértek az utolsó valaszoloval.

Hiába “nem betegség” ugyanúgy azokat a tüneteket produkalod mint egy durvább betegségnél, és akkor sem mesz el otthonról. Itt kb annyi a különbség hogy ez nem fertőző 😄 szóval csak emiatt merült fel bennem a kérdés.

2020. jan. 14. 21:55
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)

Igen hiába nem betegség, de tény hogy úgy érzem magamat, mint aki legalábbis valamilyen vírusos betegséggel küzd, de remélem mihamarabb elmúlnak ezek a tünetek. :’D

2020. jan. 14. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!