Fogamzásgátló mellett teherbe esni? Mit gondoltok erről, lehetséges, és ha megtörténik, akkor is van megvonásos vérzés? És arról mit tudtok, hogy a tabletta hatását csökkenti a grapefruit?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 19:38
21/30 anonim válasza:
12:23 vagyok. Miért Kedves Kérdező, akkor neked is vannak tüneteid?
22/30 A kérdező kommentje:
nincsenek, de lassan hipohonder leszek. én a grapefruit miatt aggódom, mert ezelőtt3 hónappal, mikor nem tudtam még az esetleges kölcsönhatásról, ettem belőle. na és(bár tudom, hogy gyógyszer mellett elvileg nincs peteérés)ahhoz hasonló tüneteim voltak, s pont a ciklusom 13 és 15 napján voltunk együtt a párommal. így megapara vagyok, azóta persze megjött. de mégis aggódom. neked milyen tüneteid vannak?
2010. aug. 18. 12:48
23/30 anonim válasza:
Mi is peteéréskor voltunk együtt, aztán rá 6-7 napra volt 2 napig véres, rózsaszínes folyásom (inkább csak a WC papíron), aztán jött a petefészek szurkálás, utána a menstruációs görcs érzés, illetve hogy mostanában érzékeny a mellbimbóm és szoptatáskor méhösszehúzódás szerű érzésem van, pedig korábban nem volt. A szagokat kilóméterekről megérzem és a kajához is máshogy viszonyulok. Szóval én ezért vagyok megijedve :( Remélem csak a gyógyszer mellékhatása.
24/30 A kérdező kommentje:
hát szorítok neked, hogy csak az legyen... nekem is abban a hónapban volt minden hasszurak, patti, görcs, feszülő mell menzi előtt... aztán elmúlt szépen minden. nem lett érzékeny a mellem, nem nőtt, eresedett, barnult, hányinger sincs, szagérzékenység se, folyás se, szédülés, émelygés se, és fáradt se vagyok, vasas íz sincs a számban... mi szokott még lenni?. na szóval, csak a mega para,s talán egy kicsit beképzelt fokozott nyáltermelődés:-? istenem mennyit félünk... szorítok, majd írj, ha nem nagy gond:) én is megírom
2010. aug. 18. 13:00
25/30 anonim válasza:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül. Mindenképp megírom az eredményt. Én is szorítok.
26/30 anonim válasza:
én határozottan mondom hogy lehet, bizonyítéka a 4 éves öcsém, aki a gyógyszer mellett is jönni akart :)
27/30 A kérdező kommentje:
12:54-es anyuka, akinek megígértem, h írok, ha megjön, hát örömmel tudatom, hogy megjött... mostmár3dszor azóta, mióta volt az amit meséltem... szóval, mostmár úgy döntök megnyugszom...de neked szorítok ezerrel
2010. aug. 21. 20:17
28/30 anonim válasza:
Szia! Nekem válaszoltál nemrég. Már én is írni akartam, hogy tegnap megjött. Szóval mindenkivel minden oké :) Mégis csak jól működik ez a fogamzásgátló.
29/30 anonim válasza:
Jó olvasni,hogy mindenki boldog :) Azért leírnám,amit tudok a tabi-terhesség-vérzés témáról.Ha terhes vagy,akkor tabi mellett is ugyanúgy elmarad a vérzés,mint rendes menstruáció esetében.Kivételek mindig vannak,de átlagban ez történik.Ha máskor kételyeid lennének csinálj tesztet.Tabletta mellett is hiteles lesz a teszt,csak teljesn el az a bűvös 14 nap az együttlét után.
30/30 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm a hozzászólásod, s h leírtad amit tudsz. tudod az van, h az ember mindig attól retteg, h ő lesz az a kivétel, akinek nem marad el a vérzése, ha netalán teherbe esne a tabi mellett. na így vagyunk itt egy páran is. azért köszönöm az infot:)
2010. aug. 23. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!