Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért olyan nagy baj ha a...

Miért olyan nagy baj ha a harmadik gyerek is lány lesz?

Figyelt kérdés

Senkinek nem tetszik mikor elmondtam hogy lány. Először úgy mondták hogy fiú és annak nagyon örültek mikor megtudtak. A lánynak miért nem örülnek? Férjem is másabb mióta kiderült hogy lány lesz nem fiú.

Már 5 hónapos terhes vagyok,van meg 3 éves lányom és egy 5 éves.

2020. jan. 11. 23:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%

"Először úgy mondták hogy fiú és annak nagyon örültek mikor megtudtak. "

Szerintem ez a gond. Beleélték magukat és most még nehéz a váltás. Nem a lány a gond, hanem az elengedése, hogy mégsem fiú.

2020. jan. 12. 10:08
 12/17 anonim ***** válasza:
26%
de miért baj, hogy szerintük az a legjobb, ha van ilyen is, olyan is? Joguk van a véleményükhöz, nem? HAdd gondolkodjon már mindenki úgy, ahogy akar, ne akarjuk szabályozni.
2020. jan. 12. 10:27
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Na én pont ezért mondtam a páromnak, hogy rendben jöhet a harmadik baba, de! Nem fiút akarunk "csinálni" hanem babát, függetlenül attól, hogy fiú lesz-e vagy lány. Már van 2 lányunk. Igen ő fiút szeretne (én is reménykedem benne azért, hazudnék ha nem) de megmondtam, hogy csak akkor lesz 3. ha nem csak fiút akar "csinálni". 😊
2020. jan. 12. 11:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

12. Persze mindenkinek joga van a véleményéhez, de a kérdezőnek is ahhoz, hogy mások tartsák tiszteletben az illem és a jóérzés szabályait vele szemben, és a véleményüket a tükörkèpükkel diskuttáljàk otthon.

Egy várandós kismamát megbàntani azzal, hogy a mar meglévő magzata mért làny és mért nem fiú, szerintem teljesen értelmetlen és tapintatlan dolog.

2020. jan. 12. 11:55
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
12# neked az intelligenciád a béke feneke alatt van, az érzelmi és az értelmi is úgy érzem.... Mondok egy példát, de nem biztos hogy megérted: van akinek nem tetszik a vörös haj, szíve joga hozzá nem igaz? De mégsem megy oda mknden vörös hajú nőhöz, hogy leszarozza a hajukat? Vagy szerinted ez normális? Vagy még durvábbat mondok, odamész egy vak emberhez és közlöd vele, hogy de szar, hogy nem látsz,mert így csomó klassz dologból kimaradsz?
2020. jan. 12. 18:38
 16/17 anonim ***** válasza:
58%

Két lányunk van. Most várjuk a harmadik babánkat. Én kurvára unom, hogy mindenki azzal jön, hogy ez majd hátha már fiú lesz, én meg mindig elmondom, hogy ha lehetne valasztani, moat is kislányt szeretnék. De mivel nem lehet, ha kisfiú sem dobom ki az erdőben. Erre mindenki rosszalón ledöbben, hogy mi az, hogy nem akarok fiút. Hát anyátok csipáját, kinek mi a fiszem köze van hozzá, hogy alakul a MI családunk? Az emberek simán csak gyökerek. Ez ellen nincs mit tenni, csak kellő humorral tudod leszerelni ezeket.

Mondok még durvább valóságot.

Megismerkedtek, jártok.

Mikor lesz már az esküvő?

Összeházasodtok.

Mikor jön már a gyerek?

Kilépsz a szülészetről.

Mikor jön a kistesó?

Ilyen gyökerek, ez van. Én ezeket el szoktam küldeni oda.

2023. dec. 23. 23:51
 17/17 anonim ***** válasza:
58%

Ja, és jelentkeztünk örökbefogadásra is a második lányunk előtt. Nemi kikötés nélkül. Mikor megszületett, az ügyintézőnk mondta, hogy akkor át kell írni a papírokat, hogy kisfiút szeretnénk. Mi van? Ez hülye!

De ha kaphatnánk is (már esélytelen, 3 gyerek után nemigen szoktak itt), biztos, hogy csak kisfiút ajánlana ki ez a nő nekünk.

2023. dec. 23. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!