Harmadik gyerkőc? Most?
Mivan?
CSOK miatt bevállaltátok a harmadikat, és lehet, hogy érkezik?
Nem értem tényleg... hiszen arról szól az egész, hogy 3 gyerekre adják, nem? Ha csak 2 van és bevállaltátok a harmadikat, és nem is lesz 3., akkor vissza kell fizetni a pénzt, nem?
Tényleg nem értem a kérdést. :/
Mi legyen???
Vetesd el, a pénzt fizesd vissza kamatostul...
Istenem, ez kérdés??? Ezért nem jó, hogy adnak megelőlegező CSOK-ot. Szegény gyerek. Csak azért születik, mert fizettek érte...
Ááá, én azt hiszem értem.. Felvettétek a pénzt és most az qrva jól jön, vidáman élhetnétek az életeteket, de hát a 3. baba bekavar. Jobb lett volna ha 8-10 év múlva érkezik azért, mert akkor már muszáj?
Hát csodálatos.
sosem fogom megérteni, hogy miért kell a pénzért szülni.
van két szerelem gyereketek, a harmadiknak meg majd mesélitek hogy a 10 millióért kellet csak megszületned amúgy nem igazán voltál tervben??
mi is szeretnénk harmadikat, probáljuk is összehozni, de nem a pénzért. ő úgyan olyan szerelem gyerek lesz mint a két másik gyerekem
#8 mondatával most az egyszer egyetértek.
Nem vagyok abortusz ellenző, nem tartom egyenértékűnek a 12 hetes magzatot és az 5 éves kisgyereket, de ebben az esetben ez most igazán találó.
Hiszen ez az egész csak erről szól.. a pénzről. Így tényleg jobban megérné..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!