Terhesség miatt késik?
7 napja késik, a melleim pár napja fájnak csak, a hasam egyáltalán. Folyásom eddig nem volt, 1-2 napja fehér, bugyin száraz, ma már vizesebb fehérfolyasom van.
4 terhességi tesztből mindegyik negatív eredményű, 3 különböző márkájú volt, tegnapelőtt- előtt, tegnapelőtt és tegnap (6. késő napon) végeztem el őket.
Terhes lennék így vagy kijelenthető, hogy más van a dologban?
Van rá Esély hogy terhes vagy?
Mert amúgy nem zarnam ki én semy ha alapból babát terveztek vagy nem védekeztetek alapból.
De simán lehet hogy csak késik, elég érzékeny dolog ez, ha történt veled mostanában stressz vagy valami ami miatt nem jön meg vagy késik...
Viszont én a helyében tesztelgetnék még 2naponta, n és ha nem jön meg és negatív akkor orvoshoz mennék.
Utolsó! Köszi a választ! És elmentél orvoshoz? Vagy hogy élted túl olyan sokáig, hogy valami baj van a mensiddel, ezt a parát?:(
Nekem ez a 10. nap és megőrülök, barátommal erről beszélünk mindig, most lesz az évfordulónk is és ahelyett, hogy csak egymással foglalkoznánk, csak ez a para megy... ma reggeli vizeletből megint teszteltem ez már a 6. teszt, összesen a 4. márkatípus és negatív (hála a magasságosnak).
Nagyon-nagyon nem akarok gyereket, ezért védekezünk, de volt, hogy pár perce csak úgy.. De olyan igazságtalan ez, aki megszakítással szexel, nemhogy nem lesz terhes, de még a mensije is pontos :( mi meg 10 ezreket költünk óvszerre, mindig használjuk, erre megy az aggodalom meg a késés, stb.. :(
Jöjjön meg és ezentúl még ennyit se ,,rosszalkodunk" csókolózáshoz is óvszerben lesz:(
Világ életemben rettegtem a nem kívánt terhességtől, én is rengeteget stressteltem rajta teljesen feleslegesen. Persze olyankor késett is 😀
Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. 10 nap után már bármelyik teszt kimutatta volna.
Köszi a válaszokat, nem hinnem, hogy terhes vagyok, de mivel elek nemi életet, minden benne van a pakliban.. emelett azért az sem megnyugtató, ha szervi probléma miatt van baj..
De igazatok van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!