Terhesség miatt késik?
7 napja késik, a melleim pár napja fájnak csak, a hasam egyáltalán. Folyásom eddig nem volt, 1-2 napja fehér, bugyin száraz, ma már vizesebb fehérfolyasom van.
4 terhességi tesztből mindegyik negatív eredményű, 3 különböző márkájú volt, tegnapelőtt- előtt, tegnapelőtt és tegnap (6. késő napon) végeztem el őket.
Terhes lennék így vagy kijelenthető, hogy más van a dologban?
Koszonom a válaszodat!
Azért kérdezem, mert itt rengeteg olyan kérdést olvastam, ahol azt írjak, hogy az orvos se látta, 2 het után lett pozitív, stb. Olyat is olvastam, ha mensi előtt volt az aktus közvetlenül, akkor később lesz pozitív... Hát mi akkor IS együtt voltunk, de hat mindig hasznaltunk óvszert, szoval mar nem tudom, mire gondoljak.. elovaladek tobbszor is lehetett, ezért kérdezem:(
Nem mindegy, a tesztek milyen érzékenységűek. Vagy lehet, később volt a tüszőrepedés, így a beágyazódás is. Vagy lehet méhen kívüli terhesség, akkor később lehet csak kimutatni.
De lehet az is, hogy semmi köze a terhességet, hanem más probléma van.
Gabriel, Clearblue és Cyclotest volt a márkájuk.
Méhen kívüli terhességnél nem mutatja ki ugyanúgy, mint a normál terhességnél?
#7: mindenhol? Azt kétlem.
Parancsolj:
Azt viszont nem mondtam, hogy az, csak benne van a lehetséges variációk közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!