Kingi86 kérdése:
Okt.4-10volt mensim.28-an 2 napig barnaztam de csak a wcpapiron latszodot. Mar kesik a mensim. Penteken negativ teszt. Lehet terhesség?
Figyelt kérdés
2019. nov. 12. 13:06
1/20 anonim válasza:
A barnázás inkább hormonbajra, zavart ciklusra utal. Ha negatív a teszt, nem vagy terhes.
2/20 A kérdező kommentje:
Nekem mindig pontossan jott meg. Es sohasem volt barnazasom.
2019. nov. 12. 13:26
3/20 anonim válasza:
A hormonbaj elkezdődik valahol.
4/20 anonim válasza:
Igen, ez tényleg inkább hormonális gond. Várj pár napot, ha nem jön meg, tesztelj. Ha negatív, tutira hormongond, és nézess egy hormonpanelt.
5/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.De a hormonbajnal is van ilyesmi tunet mint az émelygés,nyomó ezres az alhasban,megnagyobodott mellek,derékfajas,faradsag.Szag undor?
2019. nov. 12. 13:42
6/20 anonim válasza:
Nekem akkor rakoncátlankodott a menzeszem mikor neki álltunk a projektnek. Elkezdett késni, eleinte 1-2 napot, fel èv után 3-4 napot. Előtte pontos volt mint az atomóra. De végül sikerült.
Én mensi előtt barnáztam. De bármitől lehet.
Amugy ha a teszt - nincs hcg
7/20 A kérdező kommentje:
Értem. Van itthon még egy tesztem. Ha most ellövöm kimutatná? Viszonylag ki ha van terhesség. 8 napja kesik.
2019. nov. 12. 13:56
8/20 A kérdező kommentje:
Haaaattt...meg lett a teszt. Hogy tudom fdltolteni a kepet? Rapillanthatnatok
2019. nov. 12. 14:08
9/20 anonim válasza:
Valami sima képfeltöltős oldalra feltöltöd, és utána bemásolod a linket.
Bár én nem hiszem, hogy hormonális probléma lenne, szerintem még nem volt magas a hcg a szervezetedben, a barnázás meg teljesen normális a kimaradt menzesznél.
De én várom a képet!!! Kiváncsi vagyok nagyon 🥰
10/20 anonim válasza:
Utolsó voltam, azt hiszem van egy olyan oldal, hogy kepkuldes.hu vagy kepfeltoltes.hu, onnan linkelhetsz utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!