Kingi86 kérdése:
Okt.4-10volt mensim.28-an 2 napig barnaztam de csak a wcpapiron latszodot. Mar kesik a mensim. Penteken negativ teszt. Lehet terhesség?
Figyelt kérdés
2019. nov. 12. 13:06
11/20 A kérdező kommentje:
Nemtudom feltolteni. De // van rajta ☺ jol kiveheto.
2019. nov. 12. 15:04
13/20 A kérdező kommentje:
Köszike. Holnap irany a doki 🙂
2019. nov. 12. 15:32
14/20 anonim válasza:
Felesleges holnap orvoshoz menned, 5 hetesen nem fog látni semmit, csak visszahív pár hét múlvára. Te nem olvasgattál ezekről a dolgokról, mikor elterveztétek, hogy gyereket akartok?
15/20 anonim válasza:
Kepkuldes.com
Majd ha feltoltotted, a linket bemasolni ide
16/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem felesleges elmennie. Tény, hogy nem látják. De attól függetlenül te nem tudhatod, hogy esetleg nem kell-e neki valami magzatmegtartó.
Én 4+6 naposan voltam előszőr, mert barnázni kezdtem. Ha nem barnáztam volna, akkor is elmentem volna, mert előtte volt két vetélésem már.
Ne tudd jobban a háttér történetét.
17/20 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat. Nyugi. Mindenkepp megyek mert biztos ami biztos nézzen meg. Megnyugszom.Jobb a biztosabbra menni mint a bizonytalanban élni.És hidd el *kommentelő* ahogy a kutyusunk érkezésére felkészültünk ugyanugy a kicsi érkezésére is! Tovabbi szep estét.😉
2019. nov. 12. 18:11
19/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok.A terhességem 6 hetes.Van petezsak es embrio is.🙂😶. Minden rendben.Javasolt terhesvitamint.Csak még nemtudom milyen melett döntsek? ☺
2019. nov. 14. 12:42
20/20 anonim válasza:
Gratula! :) Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!