Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy 6 hetesen...

Normális, hogy 6 hetesen állandóan pisilnem kell? Remélem nem vagyok felfázva!

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 15:07
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
már bocs de mi van, nem ismered a googlet ahova beirod hogy terhesség korai tünetei?!?!?!?!?!
2010. júl. 21. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem azért van ez az oldal, ahogy a neve is mutatja, hogy a kérdésekre választ kapjon és adjon aki akar...

Szinte biztos, hogy nem vagy felfázva, ez velejár a terhességgel. Az elején és később is előfordulhat!

Boldog Babavárást!

2010. júl. 21. 15:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves válaszodat, azt hittem ez az oldal azért van, hogy segítsük egymást. Ha nem akarsz, inkább ne írj semmit!!!!
2010. júl. 21. 15:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 2. válaszolónak!
2010. júl. 21. 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:

így van: ez a terhesség egyik tünete. mert a méh már növekszik, még akkor is, ha nem látod és nyomja a hugyhólyagot. én is sokat járok már most is.

5 hetes

2010. júl. 21. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Húúú, én tök sokat jártam pisilni az elején, aztán volt egy hónap szünet, és hát azóta is állandóan pisilhetnékem van...szerintem ez már így is marad a szülésig. :)

29 hetes kismama

2010. júl. 21. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
7.hetes vagyok, en is folyton pisilek! :) Mondjuk en elotte is ejszakankent mindig kijartam egyszer, ugyhogy az nem szokatlan! Igyal sok folyadekot, mert meleg van!
2010. júl. 21. 20:40
 8/9 Bogyo110 ***** válasza:
Tökre normális én most vagyok 11 hetes és a héten kezdődött hogy még éjszaka is felkelek egyszer kétszer!
2010. júl. 22. 10:27
 9/9 Bettnya ***** válasza:

10. hetes prüntyőkém, és igen, én is folyamatosan pisilni járok. Éjszaka is kimegyek többször. Teljesen normális, és az is lesz. Ahogy előttem már írták, nő a méhed, és nyomja a hugyhólyagot.

Boldog babavárást! :)

2010. júl. 22. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!