Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

10 hetes terhes vagyok.

Karácsony óta váladékot köhögök. Szilveszter körül már jobb volt a helyzet a stodalnak hála, de most megint visszaestem, megint fáj a torkom, nem tudok nyelni, és nagyon durván köhögök megint.

Van értelme orvoshoz menni? Antibiotikumot úgysem tud felírni.

Semmi más bajom nincs, nem vagyok lázas, csak csúnyán köhögök.

Lehet valami baja a babának, ilyen hosszan elhúzódó megfázás miatt?

2020. jan. 9. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor van baj ha lázas is vagy. Nekem férjem vett a gyógyszertárból ilyen gyógynövényes szopogató tablettát meg forró italt amit kifejezetten terhesség alatt is lehet inni. Azt hiszem valami herbal swiss a neve. Nekem jó lett tőle. De ha már komolyabb a köhögés akkor menj el a dokihoz, ő mondja meg a tutit.
2020. jan. 9. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Amúgy miért ne tudna antibiotikumot írni? Ha az kell, tud írni. Van amit lehet szedni terhesen. Csak nem biztos, hogy neked bacid van. Szoval mindenképp orvos. Majd ő eldönti.
2020. jan. 9. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj el, nézzen rád, biztos el tud látni valami tanáccsal, gyógyszerrel, ha szükséges.
2020. jan. 9. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Na, mi a helyzet?
2020. febr. 1. 23:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Hörgőgyulladásom volt. Kaptam antibiotikumot meg torokfertőtlenítőt
2020. febr. 1. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!