Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » El fogok vetélni? Mitöl van...

Manu19 kérdése:

El fogok vetélni? Mitöl van ez? El menjek most orvoshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! múlt héten derül ki h 6 hetes terhes vagyok ,ár a hetedik hétben járok de ilyen barnás véres folyadék jön ez a vetélés jele? amikor az orvos meg vizsgált is véreztem de azt mondta az orvos vizsgálat után ez normális...menjek vissza most az orvoshoz? három hét mulva kéne vissza mennem
2019. dec. 20. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Menj ugyeletre/orvoshoz igen. Terhessegnel minden verzessel dokihoz kell menni, es ugyis csak idegeskednel. De nem csak veteles lehet ne aggodj. Lehet kell kapnod gyogyszert.
2019. dec. 20. 12:16
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi h válaszoltál igen el megyek ez nem normális ugy is azon gondolkozok folyton
2019. dec. 20. 12:17
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Menj mielőtt a kórházba. Ott majd emg mondják mitől vérzel. Drukkolok hogy nem vetélés ❤️
2019. dec. 20. 12:19
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

Folyamatosan jön vagy csak néha bizonyos idöben?

Ha az orvos megvizsgálat és csak barnázás van és nem látott semmit akkor egyszerüen vérzékeny vagy, ez pár hét múlva(nekem 14-iken tünt el totál).

Mit adjon rá, ha a méhben minden ok? Akarsz szedni hormont meg gyógyszert csak mert a hüvely vérböségben van és mint az orrvérzés néha elpattant egy ér?

Nekem még pukizás után is volt barnázásom.

Ok az orvos megvizsgál, de ha nem lát semmit akkor mit tud még tenni?

Nekem a doki azt mondta, hogy ha piros, vagy élénk vér jön és nem csak pecsételö, hanem normális, vagy esetleg görcsök jönnek hozzá akkor menjek vissza.

2019. dec. 20. 12:24
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Terhesen semmilyen vérzés nem normális, még ha nem is jelez bajt. Orvoshoz kell menni, majd ott megnyugtatnak, ha nincs gond.
2019. dec. 20. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
58%
Orvosi vizsgálat után se normális, ahogy a dokid se. Váltanék és egy jóhoz mennék.
2019. dec. 20. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!