Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen az amikor valamit...

Milyen az amikor valamit megkíván a kismama?

Figyelt kérdés
Furcsa kérdés😃 de nem tudom még egyelőre elképzelni milyen lehet. Én 11 hetes terhes vagyok, de még nem éreztem semmi után olyan elfolythatatlan vágyat. Barátnőm 14 hetes, de ő folyamatosan mondja, hogy ezt is megkívánta meg azt is. Vagy ez csak olyan nála, hogy de megenne valamit és azt mondja már h megívánta. Nekem is szokott olyan lenni, hogy megtetszik a boltban valami és megveszem de mire megenném már annyira nem is kell vagy 2 falat után abbahagyom. Anyukám azt mondta ő amikor terhesen megkívánta a fekete szőlőt menni sem bírt mindenhol azt látta, szédült, minden baja volt míg meg nem evett egy pár szemet, utána jobb lett. Tudom nincs kőbe vésve, hogy minden terhességi tünet megjelenjen, csak érdekel kinek milyen volt amikor úgy igazán tényleg megkívánt valamit.

2020. jan. 8. 11:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16%
Sziasztok! Sajnos nekem olyan kivanoság volt hogy egy nagyon picin múlott hogy meg haljon a fiam a hasamban . De ez nem egy olyan dolog hogy eszedbe jutt valami és kell mert arra van időd be szerezni . Kórházba voltam mikor meg éreztem a főt kukorica illatát de nem tudtam melyik kórteremből jön az illat ezért vissza mentem a sajatomba ott az utolsó erőmmel meg tudtam mondani ,hogy mit éreztem és azzal el is ajultam . A szoba társak gyorsan meg keresték hogy hol van a kukorica és kértek belőle amit csak épp a számhoz érintettek és magamhoz tértem . A fiam meg eszeveszett rugodozasba kezdet és jól végződőt hálistenek . De azóta mindent meg kostolok aminek tetszik az illata
2020. jan. 8. 22:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Érdekes, de még nem is tudtam, hogy babàt vàrok és nem is szerettem koràbban a hókiflit, de egyszerűen azt éreztem, hogy muszàj ennem. Minden nap arra gondoltam egy héten keresztül miután az 5. cukrászdát kerestem fel, ahol végre talàltam. A másik a kézműves hambi volt, a kedvenc helyemről, ahol amikor odatelefonàltam karàcsony előtti utolsó nyitvatartàsi napon (zàràs előtt 2 óràval) hogy mit szeretnék, közölték, hogy elfogyott az alapanyag. Letettem a telefont és olyan síràs tört ki belőlem. Szegény férjem nem tudta hogy vígasztaljon. Mindkettő első trimeszterben volt. Hozzàtartozik a dologhoz, hogy amióta babàt vàrok a kedvenc ételeim sem esnek jól. Gyakorlatilag semmi...sokszor csak eszem pàr falatot, hogy legyen valami a gyomromban.
2020. jan. 11. 04:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!