27-28 hetes vagyok, és gyakran van légszomjam. Ez már így marad, amíg le nem száll a baba feje?
Figyelt kérdés
Később még rosszabb lesz a helyzet? Alíg híztam valamit, mégis úgy érzem magam, mint aki szét akar durranni. Egy pár falat után olyan érzésem van, mint aki megevett egy fél disznót.
Lehet, hogy csak azért érzem így, mert sokat nőt a pocim az elmúlt 1 hétben?
2008. nov. 19. 12:18
1/1 anonim válasza:
Szia!
Én 35 hetes vagyok és most jött rám igazán a légszomj! Érdekes, én abban az időben amiben Te vagy most, nem éreztem!
A gyomrodat kezdi nagyon összenyomni a felfelé növekvő méhed, emiatt van a teltségérzésed.
(Ezért javasolják a napi többszöri de kevesebb étkezést)
Szerintem ez még csak rosszabb lesz, csak akkor fogunk normálisan levegőt kapni, ha leszáll a hasunk. :)
KITARTÁS, hiszen megéri! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!