Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalatokra vagyok kíváncs...

Tapasztalatokra vagyok kíváncsi! Van akit ilyen tünetekkel befektettek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma léptem a 31.hétbe. 3.napja iszonyat keményedik a pocakom, tegnap konkrét egész nap, éjszaka is.Bekaptam valami vírust, ehhez hozzájön a mensiszerű görcs (egy nap maximum 5x, de félek nehogy méhösszehúzódások legyenek) Éjszaka lázam volt, panadol szépen levitte, azóta semmi. Délben tud fogadni az orvosom, viszont érdekelne, vajon ilyennel(gondolok itt a keményedésre) bent tarthat-e mondjuk infúziós kezelésre, mert van mikor az alhasi görca kisugárzik a derekamba, vagy fordítva.. Egyébként magnosolvot iszom reggel és este, délben pedig magneb6,így írta elő, eddig ezzel nem is volt gond.
2020. jan. 7. 08:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ majd, hogy elkezdett-e tőle nyílni a méhszájad! Önmagában a görcs még nem feltétlen indokolja. Lehet, hogy a magnéziumnál kicsit "keményebb" gyógyszert fogsz kapni, ami elmulasztja a görcsöket! Én 31 hetesen kerültem kórházba fenyegető koraszüléssel (elkezdett nyílni a méhszájam és véreztem), gyógyszerrel sikeresen visszatartották, még mindig szednem kell a gyógyszert, ma vagyunk 35+3 hetesek :) Amikor bekerültem, sokan voltunk fenyegető koraszüléssel, a görcshöz mindig társult valami más is mindenkinél (vérzés, magzatvízcsorgás stb).
2020. jan. 7. 09:51
 2/3 A kérdező kommentje:
1000 méhszáj értékem lett, holnap be kell fekudnom infúziós kezelésre.. Nem tudja valaki mennyi idő az? Van egy másfél éves kisfiam, nem szeretném hetekre itthon hagyni 😭
2020. jan. 7. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy hogyan fog hatni, minimum napokra készülj :( Kitartást!!
2020. jan. 7. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!