Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki császár...

Van itt olyan aki császár metszés után hamar teherbe esett? Fél éven belül. Tapasztalatokra lenne szükségem

Figyelt kérdés
Sajnos a babám meghalt 3 hónapja és most terhes vagyok, ő lenne a szivárványbabán. Nagyon szeretném
2018. okt. 29. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Barátnőmnek 14 hónap van a két császáros között. A mádofikba majdnem belehaltak a nővérek hibájából.
2018. okt. 29. 22:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
14 hónap lesz nálunk is, vbac a terv. 😊
2018. okt. 29. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Szoros határidő, de egészségesen nem kivitelezhetetlen.

Részvétem az újszülötted elvesztése miatt!

De mi az a "szivárványbaba"?

2018. okt. 30. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Részvétem kérdező. Mi történt a babáddal? Szerintem nem lesz gond, orvossal mindenképp beszélj erről.
2018. okt. 30. 16:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy nem hurroktatok le. Kicsit sikerült is megnyugtatnotok. Az egyestől megkérdezhetem hogy mi történt? A szivárványbaba azt jelenti hogy Ő lesz az, aki beragyogja az életem. Kisfiam szívbetegen született 29 hétre, mivel kicsi volt a súlya, nem tudták műteni. Részleges lepényleválásom volt és azért császároztak meg. Nagyon szeretném ezt a babát, nem tudom kifejezni mennyire
2018. okt. 30. 18:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Program császár volt tervezve, mert ilyen kiskorkülönbségnél kockázatos lenne szülni. Este befeküdt a kórházba, hogy reggel műtét. Éjjel beindult a szülés. Anyuka ezt jelezte, azt mondták ez nem az csak beképzeli ( 3. Gyerek), majd mikor nem hagyta őket azt mondták, hogy már szóltak a dokinak, ami nem volt igaz. Reggelig rá se néztek akkor se ha csengetett. Mikor reggel bejött a doki elsőre hozzá ment be szerencsére, félig eszméletlen volt, szétnyílt a hasa és majdnem elvéreztek mind ketten.
2018. okt. 30. 18:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy év és 17 nap van a gyerekeim között.

4 hónapos volt a nagyobb,mikor teherbe estem,persze nem így terveztük..:)

Szerencsére nem volt semmi gond a terhességgel szüléssel. Császár volt a második is.

Mindketten egészségesek, 6 es 7 evesek mar.

Mindket

2018. okt. 31. 02:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Szorítok neked.
2018. okt. 31. 02:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek nagyon aranyosak vagytok! Ölellek titeket!
2018. okt. 31. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!