Ez a program azt írja, hogy akkor nyomjam be a gombot, ha elkezdődik a fájás; majd ha véget ér. [link]
A szakemberek szerint azonban a fájás kezdetétől a következő fájás kezdetéig kell számolni az összehúzódásokat és ha az rendszeres 5 perces, akkor kell indulni a kórházba. Létezik ilyen app? Vagy ti ezzel is így számoltatok?
Ez aztán tényleg teljesen felesleges. Lehet, hogy fájások nélkül elfolyik a magzatvíz és, lehet hogy fájásokkal kezdődik majd. Ha így lesz, akkor vegyél egy meleg fürdőt, ha csak jósló, akkor attól elmúlik, ha már éles, erősődik. Nem kell hozzá semmilyen app.
2020. jan. 4. 20:47
2/8 anonim válasza:
Fajastol fajasig szamolj. Ha mar egy ideje 5 perces, akkor indulj. Egy ora vagy telefonstopper kell hozza:)
2020. jan. 4. 20:49
3/8 anonim válasza:
Én ilyesmivel mértem
Leginkább a rendszeresség mérésére jó.
Teljesen mindegy, hogy 6 perces vag 5 percenként jön a fájás.
Egy idő után az ember elfelejti nyomni a gombot is, nemhogy stoppert vagy akármit nézegetni.
Legalábbis a 2-3 perceseknél már így voltam / még úton a kórházba/
2020. jan. 4. 20:54
4/8 anonim válasza:
Contraction Timer
Én ezt használtam a szülőszobán, mert fájásgyengeségem volt, sose tudtam megmondani a dokinak, hogy milyen időközönként jön egy kis fájás.
2020. jan. 4. 21:00
5/8 anonim válasza:
Pregnancy calendar alkalmazáson belül úgy lattam van ilyen lehetőség
2020. jan. 4. 21:11
6/8 anonim válasza:
Contraction timerre még egy szavazat! Könnyen használható, pontos alkalmazás. Pont azzal a két agysejteddel tudod kezelni, ami a fájások közt marad erre a célra.
2020. jan. 4. 21:35
7/8 anonim válasza:
Én is a CT-t használtam. 😊
2020. jan. 4. 22:44
8/8 anonim válasza:
Párom számolta, én nem tudtam akkor ilyennel foglalkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!