Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez már jósló fájás? Vagy...

Ez már jósló fájás? Vagy másnak is votl ilyen?

Figyelt kérdés

35 hetes vagyok. Ma reggel arra ébredtem, hogy alig bírok felelni az agybol

Rettenetesen fáj a hasam alul, a szeméremdomb felett. Ha ülök akkor nincs baj, de ha menni kell, akkor csak görnyedve tudtam a wcre is eljutni. Ha felemelem a lábam akkor is fáj... És belenyilal egészen a végbélig.

Nem ilyennek képzeltem a jóslókat, nfogalmam sincs milyennek kell lennie

És nem tudom hogy ez normális e

2019. dec. 31. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább vmi ideget nyomhat a baba, fordulhatott vagy helyezkedett, lentebb került.

A jóslók nekem mindig görcsszerűek voltak. Volt hogy “csak” a fél oldalamat, húzta a görcs, volt hogy hátból indult és a combomon keresztül bokáig az egész lábam, nekem végül a vajúdás is görcsök is így indultak. De mindig hullámszerű volt a fájdalom és mozgásra, max egy zuhanyra elmúltak.

2019. dec. 31. 09:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem jósló, csak elgémberedtél reggelre/nyom egy ideget a baba. 😊
2019. dec. 31. 09:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Kezd jobb lenni ahogy mozgok nem ülök egy helyben

2019. dec. 31. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem feszíti ott lent a csontokat, illeszkedik a feje stb. Nekem is van ilyen, utolsó trimeszterben ez "normális".
2019. dec. 31. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Ilyen fájdalmam nekem is van csak a derekamban. Úgy megyek egy hete mint aki bekakkantott. Nyom egy ideget a baba. Reménykednek hogy arrébb megy, de már nincs neki sok hely, uh lehet nem fog leszállni róla.
2019. dec. 31. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Én végig vártam a jósló fájást, de nekem nem volt. Nem biztos h lesz jósló fájásod.
2019. dec. 31. 17:22
 7/7 A kérdező kommentje:

Elmúlt mikor írtam de igazából utána vissza is tért ez a fájdalom. Nagyon rossz menni, szúrós, lüktetős érzés.

Nem tudom mi ez, de elmulhatna 🤷🏻‍♀️

2019. dec. 31. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!