14 hetesen éjszaka lábgörcsölés hasfájás fej fájás zsibbadás mitól lehetet? Retenetes volt nem aludtam semmit delutan megyek orvoshoz
Figyelt kérdés
2019. okt. 10. 11:00
1/6 anonim válasza:
Görcsöléskor nem terhesen is magnézium.
2/6 anonim válasza:
Vérnyomás? Bár ritkán van ilyen korán gond vele. De néha előfordul.
3/6 A kérdező kommentje:
Be szedem a magneziumot de folyton ki hanyom
2019. okt. 10. 12:03
4/6 anonim válasza:
Igyál többet és szedj magnéziumot meg kalciumot (egymástól távol eső időpontban).
5/6 anonim válasza:
Akkor szedj másfajta magnéziumot. Nagy szükséged lesz rá a terhesség előrehaladtával, szóval érdemes találni olyat, amit bír a gyomrod. Én Magnerotot szedek, napi 2x2-t. Azt szétrágva kell. Soha semmilyen mellékhatása nem volt.
6/6 anonim válasza:
Én így voltam mindkét terhességem elején, annyira fájt mindkét lábam, görcsölt sokat!Én magnéziumot +kálciumot +terhesvitamint +vasat szedtem, és a gyógyszerész javasolta a Naturlandos sósborszeszgéllel, azzal kenegettem. Idővel jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!