Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet, hogy egyesek...

Hogyan lehet, hogy egyesek csak 4-5 kilót híznak a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Több olyan csajt is ismerek, aki 4-5 kilót szedett fel mindössze a terhessége alatt. Ha belegondoltok, hogy abból 3 - 3,5 kg maga a gyerek, akkor konkrétan minimálsnak tűnik az egész. Sokan a karácsonyi evészetek során többet felszednek, mint ez az anyukák.
2019. dec. 30. 23:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Olyat hallottam, hogy terhessegi cukorbetegseg miatt kezdettol dietat kellett tartania a kismamanak. Nem tudom pontosan mennyit hizott, de nem sokat. Elotte sem volt nagy darab, de a szules utan kifejezetten le volt sovanyodva. Szerencsere hamar osszeszedte magat, teje is volt rendesen, szoval nem lett semmi gond.
2019. dec. 31. 09:58
 12/16 Derwer ***** válasza:
100%

Nálunk 82ről indult a feleségem és 85tel szült.

Az első bő trimeszterben folyamatosan hányingere volt, bár a hányást általában elkerülte gyógyszernek köszönhetően.

Utána meg terhességi cukor miatt evett óvatosan.

Meg epegörcsöt is voltak.

6hét után 72kg volt.

2019. dec. 31. 10:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 55-tel kezdtem a terhességet (168 centihez), most 34 hetesen vagyok 62, marha lassan megy felfelé a súlyom, engem meg azzal ijesztgetnek, hogy túl kevés... A terhesség előtt diétát kellett tartanom IR miatt, ezután tökéletes OGTT-t produkáltam, és rám lett szólva, hogy bűnözzek, mert nem hízok eleget, ennek ellenére csak nem akar megindulni :D Alkat kérdése is.
2019. dec. 31. 12:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Én pl. 14 kg-ot híztam, de alig látszott rajtam. A hasamon kívül nem nagyon volt változás. Mikor kijöttem a kórházból, már csak 3 kg plusz volt rajtam, ami pár hét alatt lement. A nővérem is kb. ennyit szedett fel, de rajta sokkal jobban látszott.
2019. dec. 31. 18:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Jelen, 4kg-t híztam. De 94 volt a kezdőm. Illetve pm alulműködésem van. Ekkor jöttek rá, hogy nem megfelelő a gyógyszer...
2020. jan. 1. 19:37
 16/16 anonim ***** válasza:
ja és nem volt semmi hányinger, terhességi cukor vagy bármi, ugyan úgy ettem, mit előtte, s mint azóta is
2020. jan. 1. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!