Feta sajtot lehet enni mértékkel?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
6hetes terhes vagyok. Es meghalok egy kis gorog salataert. A feta sajtrol megosztoak a velemenyek. A vedonom nemtud erdemleges valaszt adni ebben a temaban. Szerinte nem artana de inkabb megkerdezem. Persze majd januarban az orvosomat is!
Koszi a valaszokat
2019. dec. 30. 17:19
2/14 anonim válasza:
Nem ajánlják a fetát. Nekem is az egyik legnagyobb kedvencem a görög sali de most nem eszek. Pedig nagyon jó volna.
Viszont az eddigi terhességeimnél nem tudtam hogy nem ajánlják.
3/14 anonim válasza:
Miért nem ajánlják? Én simán ettem, nem penészes sajt és nem háztáji kecskesajt, tudtommal ezeket nem lehet.
4/14 khniki válasza:
Én nemettem, de a dokim azt mondta, boltit lehetett volna.
5/14 anonim válasza:
Én pont 2 napja dúrtam be egy tésztasalit amiben volt, és mikor az utolsó falatokat ettem, pont gondoltam rá, hogy hupsz, lehet ez tilos. Szerintem ezeknek nagy része (IS) túl van lihegve. De ez személyes vélemény.
6/14 anonim válasza:
Pasztőrözött tejből készült feta sajtot terhesség alatt is nyugodtan lehet enni.
7/14 anonim válasza:
Mint mas is irta a pasztorizalt tejbol keszult feta teljesen biztonsagos es lehet enni. A boltban kaphatoak kozul kb mind az, de ra is van irva.
8/14 anonim válasza:
Edd nyugodtan. Semmi bajod nem lesz tőle.
9/14 anonim válasza:
Hát én zabaltam a fetat.... (bolti és nem házi)
Sőt még bolti majonézt is ettem.
Semmi baja nem lett a gyereknek.
Egyed nyugodtan 😊
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöma sok választ!! Nekem a tesco sajátmárkás fetája kedvencem de ezen nem volt feltüntetve, hogy pasztőrözve lenne. Viszont találtam mizot 😊 ami már biztosan az!
2019. dec. 30. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!