22 hetes terhesen beválallnátok egy 1800 km es autóutat?
Figyelt kérdés
Saját autóval mennénk.
Eddig teljesen probléma mentes terhesség.
Természetesen előtte beszélek az orvosommal is.
2019. dec. 30. 09:08
1/8 anonim válasza:
1800 km-t ferfikent se vallalnek be. 1000 km felett csakis repulovel!
2/8 anonim válasza:
Ha jol erzed magad, akkor igen. Valoszinuleg meg kell allni gyakrabban egy-egy 5-10 perces pihenore, labakat megmozgatni, ilyesmi, de ha az orvos is megengedi, miert ne.
En 7 hetesen lemondta megy 1000 km-es utat, mert ekkor meg gyakran voltam rosszul, hamar faradtam, stb, de masodik trimeszterbe mar olyan energiam volt, hogy ihaj 😁
3/8 Derwer válasza:
Mi is kB ennyi idősen utaztunk 1500km-et több napon át. (ez volt a nyaralás, az Alpokon át)
Nincs veszélye a dolognak, persze könnyebben elülheted a fenekedet és hasonlók.
Egy tanács : kompressziós zokni nagyon javasolt!
5/8 anonim válasza:
Valószínűleg igen, de 1 nappal korábbi indulással, úgy hogy 1 éjszakás pihenőt be lehessen iktatni féltávnál.
7/8 anonim válasza:
Nem terhesen se, repülővel mennék, 1800 km nem kevés és nem lenne kedvem két-háromszor megszállni valahol.
8/8 anonim válasza:
Nekem ennyi idősen ha már 1-2 órát üldögéltem rögtön elkezdett dagadni a lábam, szóval én ezt tuti nem vállaltam volna be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!