Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt köztetek olyan aki 7...

Volt köztetek olyan aki 7 hónaposan (vagy így a végefelé) megtett 2000 km-es autóutat?

Figyelt kérdés
Nyilván nem vezetve hanem utasként.
2019. okt. 26. 05:11
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
7 hónaposan még simán belefér. Annyi, hogy mindenképp vidd magaddal a leleteid és a kiskönyved.
2019. okt. 26. 06:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy popóval? Vagy alszotok valahol?

Én előző terhességemnel 26 hetesen jöttem haza Brüsszelből Budapestre, de az "csak" 1300 km körül van.

Érdemes többször megállni nyújtózni egyet.

Nem tudom most hány hetes vagy, most mennétek vagy csak előre érdeklődsz, de most újra babát várok és a 29.heten semmi bajom nem volt, siman mentünk egész nap az állatkertbe kisfiammal megállás nélkül.. Aztán a 30.heten elkezdett fájni a hasam olyan mintha le akarna szakadni nyom feszít sehogysemjo... Most 31 hetes vagyok a helyzet változatlan és azon gondolkoztam hogy bírtam ki az egész napos sétát két hete...

Szóval egyénfüggő ki mit bír a végén már. Én személy szerint nem mernék elindulni amúgy harminc x hetesen (főleg hogy egy barátnőm pl a 32.hetre szült sürgősségi császárral, szerencsére minden rendben)

2019. okt. 26. 07:21
 3/5 anonim ***** válasza:
27%
Nem terhesen sem, nem embernek való. Nem véletlenül találták fel a repülőgépet.
2019. okt. 26. 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Nincs abban semmi. Mi is rengeteget utaztunk, mindig volt nálam egy biztonsági csomag az utolsó hetekben (legszükségesebb kórházi felszerelés), és szigorúan minden papíromat vittem. Nem voltam veszélyeztetett, minden rendben volt a babával. Úgyis kb óránként kellett megállni pisilni, akkor egy 10 percet nyújtóztam, megtornáztattam magam. A terhesség nem betegség! Kímélni kell magad, de egy autóút nem az a kategória, ami nagyon megterhelne, ha alapjában nincs semmi gond a babával és veled, és jól viseled a terhességet. Én gondolkodás nélkül bevállalnám, másnak még nem is lenne opció. Nem vagyunk egyformák, neked kell tudnod.
2019. okt. 26. 09:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal, ez a Te döntésed, Te tudod mit bírnál ki. :)

Viszont az fontos, hogy sokszor álljatok meg, nyújtóztasd a végtagjaidat, legyen lehetőséged felpolcolni a lábadat, ne tartasd vissza a pisit, mindig legyen vized és vmi rágcsálnivalód, legyenek nálad a papírjaid, az se baj, ha a haziorvosoddal/nogyogyaszoddal íratsz vmi igazolást angolul, meg legyen nálad a csomagod, ha esetleg szülni indulsz.

Nekem az esküvőm lesz 7 hónaposan, én attól is eléggé parázok egyébként, szóval én nem hiszem, hogy bevállalnám, de ha Te igen, akkor hajrá és érezd jól Magad! :)

24 hkm

2019. okt. 26. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!