Volt köztetek olyan aki 7 hónaposan (vagy így a végefelé) megtett 2000 km-es autóutat?
Egy popóval? Vagy alszotok valahol?
Én előző terhességemnel 26 hetesen jöttem haza Brüsszelből Budapestre, de az "csak" 1300 km körül van.
Érdemes többször megállni nyújtózni egyet.
Nem tudom most hány hetes vagy, most mennétek vagy csak előre érdeklődsz, de most újra babát várok és a 29.heten semmi bajom nem volt, siman mentünk egész nap az állatkertbe kisfiammal megállás nélkül.. Aztán a 30.heten elkezdett fájni a hasam olyan mintha le akarna szakadni nyom feszít sehogysemjo... Most 31 hetes vagyok a helyzet változatlan és azon gondolkoztam hogy bírtam ki az egész napos sétát két hete...
Szóval egyénfüggő ki mit bír a végén már. Én személy szerint nem mernék elindulni amúgy harminc x hetesen (főleg hogy egy barátnőm pl a 32.hetre szült sürgősségi császárral, szerencsére minden rendben)
Egyetértek az előttem szólókkal, ez a Te döntésed, Te tudod mit bírnál ki. :)
Viszont az fontos, hogy sokszor álljatok meg, nyújtóztasd a végtagjaidat, legyen lehetőséged felpolcolni a lábadat, ne tartasd vissza a pisit, mindig legyen vized és vmi rágcsálnivalód, legyenek nálad a papírjaid, az se baj, ha a haziorvosoddal/nogyogyaszoddal íratsz vmi igazolást angolul, meg legyen nálad a csomagod, ha esetleg szülni indulsz.
Nekem az esküvőm lesz 7 hónaposan, én attól is eléggé parázok egyébként, szóval én nem hiszem, hogy bevállalnám, de ha Te igen, akkor hajrá és érezd jól Magad! :)
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!