9-10 órás autóutat bevállalnátok kétszer a 31. héten?
Figyelt kérdés
Külföldön élünk, tervezzük az idei szabadságot, és hogy karácsonykor hazamenjünk-e. Akkor leszek a 31. hétben. Szeretnénk meglátogatni a családot, de azon gondolkozunk, vajon hanyadik hétig lehet bevállalni egy ilyen oda-vissza utat(sűrűn megállnánk, ha kell)? Szerintetek?2015. júl. 11. 08:57
1/13 anonim válasza:
Hát ez az állapotodtól fog függeni. Én nem vállalnám be, mert legalább 2 óránként biztos meg kell állni + maga a kocsiban ülés sem valami kényelmes ennyi ideig.
2/13 anonim válasza:
Én se vállalnám be. Sokkal rövidebb úton is elfáradtam már ennyi idősen, és pisilni is óránként jártam. Mondjuk tényleg egyéni, van, aki még egy hosszabb repülőútra is simán vállalkozik ennyi hetesen.
3/13 anonim válasza:
En siman, bar nagy panaszom nem volt a pisilesen kivul, de az mindenoras program volt :D De azert mentunk autoval, hogy meg tudjunk allni, amikor nekunk jo es kenyelmes.
4/13 anonim válasza:
Tesómnak egy-egy pár órás sima autóúttól lettek vérezgetései. Én nem kockáztatnék, pláne a finisben.
6/13 anonim válasza:
Nem.Én 5 órás utat alig bírtam ki 25 hetesen.
7/13 anonim válasza:
én 35. hetesen levezettem egyedul 3000km-t. 1500 volt oda, 1500 vissza (17-17 ora) engem annyira nem viselt meg, bár akkor vagy 5-6szor megálltam ,elotte meg csak 3 szor álltam meg, egyébként az volt a fáraszto, hogy nagyon álmos voltam. máskulonben, ha legalább lett volna egy -váltosofor már sokkal jobban éreztem volna magam, utasként, meg simán bevállalnék 9-10 orát, az nem sok.
8/13 anonim válasza:
utolso vagyok, nekem a pisiléssel az utolso hétben sem volt gondom, kb. 4 szer pisilétem egy nap :D éjjel meg fel sem ébredtem soha pisilni, ugyhogy nekem az nem volt gond és a hasam sem volt extra nagy.
9/13 anonim válasza:
Én is voltam 10 órás autóuton, 28,29,30 hetesen,azt hiszem 5-ször. Az állandó pisilést meg lehet oldani, tegyél magadra pelenkát, bocsi de ha elmegy a magzatviz akkor is nélkülözhetetlen. Én is azt tettem.
10/13 anonim válasza:
Én utaztam 35 hetesen a 4. terhességem alatt. 3 kisgyerekünk is velünk volt, nem volt probléma. Mondjuk nekem a pisiléssel sem volt gondom.
Első gyerekemmel a 36. héten a tengerentúlra repültem. Ez 18 éve volt, akkor még nem tiltották a légitársaságok. Ebből sem volt probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!