Honnan tudni tunetek alapjan, hogy gombas vagy bakterialis fertozes okozza a nem tul kellemes illatu folyast?
Az én dokim pont azt mondta, hogy a gombás fertőzés jár sárgás folyással...
Én a helyedben semmiképp nem kezdeném el magam kezelgetni az orvos tudta nélkül, még akkor sem, ha a gyógyszertáros javasol vmit. Akkor inkább menj el egy másik dokihoz, hogy ő mit mond.
Menj el másik dokihoz!Mindenképp kezelni kell ha nagyon kellemetlen a szaga,viszket stb!
Én is a terhesség elején többször is szedtem antibiot.mert hólyaghurutom volt!ill egész terhesség alatt volt folyásom,amivel a doki nem foglalkozott hiába panaszkodtam neki és ráadásul nem is csinált nekem hüvely váladék tenyésztést-amit 26-30.hét környékén kellett volna- és ezt mi nagyon megszívtuk!
Szept.11-én szültem és sajnos nagyon súlyosan fertőződött a babám,tüdőgyull.lett,vmint oxigén hiányos állapotba került,2 hétig voltunk kórházban és rengeteg antibootikumot kapott a szívem csücske.....mind ez azért mert méhen belül fertőzödött Streptococcus B által,ugyanis hordozó vagyok,DE ha észre veszik és kezelik antibiotikummal plussz a szülés alatt is kapok antibiotikumot akkkor n9incs semmi probléma!
Szóval ha megfogadod a tanácsom,menj el másik dokihoz vizsgáltassad meg magad és kezeltessed is!!!!!!!!!!!!!
2,5 hónapos,édes,egészséges kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!