Mi szunteti meg a krónikus bakteriális fertozés okozta huvelygyulladást?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Már az elso tunetektol orvoshoz mentem,de a sok antibotikummal és a kupokkal csak rosszabb lett a helyzet.
Tobb alternatív gyogymodot is kiprobáltam,de hiába.Az E-coli okozza a gyulladást.
Tudnátok nekem segíteni?
2011. jún. 25. 20:10
1/3 anonim válasza:
Teljes cukor és szénhidrátmentes diéta.
Napi 180 gramm legyen a szénhidrát, amit eszel és a pékárú az teljes kiőrlésű legyen.No fehérliszt, no cukor.
2/3 anonim válasza:
az első barom diétája helyett:
menj újra orvoshoz, ezúttal a bőr és nemibeteg gondozóba vagy std centrumba
3/3 anonim válasza:
Azt nem mondom hogy a diéta nem segíthet, de az mellett tényleg vissza kéne menned dokihoz,akár ugyanahhoz akár másikhoz! Nekem még hál Istennek nem volt ilyenem, így sajna konkrétabbat nem tudok mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!