Az étteremben felszolgált tartármártás és majonézes saláták is veszélyesek lehetnek vagy azok szalmonella ellen kezelt tojással készülnek?
Figyelt kérdés
Megyünk étterembe..
Korlátlan a fogyasztás tehát több mindent fogok enni, de nem tudom ezekt ott sem lehet?
2019. dec. 27. 10:52
11/14 anonim válasza:
A szalmonella nem a tojásban van, hanem a héján! Meg kell mosni felhasználás előtt...
12/14 anonim válasza:
Én étteremben dolgoztam konyhán.Az biztos, hogy a majonézzel nem vacakolnak helyben.Ennek ellenére azt javasolnám, hogy ha terhes vagy, ne egyél étteremben. Inkább semmit.
13/14 anonim válasza:
Szerintem borzasztóan túl van lihegve ez is. A bolti majonéznek nem túl sok köze van a tojáshoz. Egyed.
14/14 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet, túl van lihegve.. kismamaként minden héten egyszer étteremben eszünk, mert a kedvenc kajámat ott csinálják és azt kívánom, a babám tökéletesen makk egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!