Napi 1-3, negyedórás görcsöm van, szedhetem a Gravida mellé a Magne B6-ot?

Én öthetesen Magnerot kezdtem szedni, napi 3X2-t, a dokim azt mondta akkor, hogy ha nem jön be, akkor MagneB6, ugyanebben a dózisban. S ugyanúgy Gravida a terhesvitaminom.
De a betegtájékoztatón biztos fel van tüntetve. Vagy kérdezd meg a patikában, ott biztos tudnak segíteni!

Elvileg lehet, de én a helyedben inkább elmennék egy másik orvoshoz. Picike még a babád, a görcsölés nem biztos, hogy csak egyszerű méhtevékenység.
Nem idegesíteni akarlak, de inkább egy orvossal beszéld meg, és ne pusztán az anyukák tapasztalataira hagyatkozz.
Szép, probléma mentes babavárást!

esetleg addig még itt is rákérdezhetsz, netes orvosi tanácsadás:
Nekem már adott megnyugtató segítséget, s elég gyorsan reagál!

Szia!
Nos, mindenképpen keress 1 olyan orvost, akiben meg tudsz bízni, mert ez az orvos-páciens viszony minimum 9 hónap lesz.;)
Gyógyszerészt megkérdezheted a patikában, mit mond, az én párom és anyósom is az, és mivel itt sokan kérdezgetik, hogy "Magne B6, vagy más?", én kifaggattam a kispapát tegnap este a dolgokról. ;) Szeretek tanulni. :)
Szal a Magne B6 agyon van ajnározva az orvosoktól, de a legdrágább magnéziumos vitamin, és napi 2-3 szem kell belőle, hogy elérd a kívánt mennyiséget (mg)!
Nekem a "privát gyógyszerészem" Magnerotot hozott, és sima B6-ot. Akit érdekel, meg tudja nézni a neten az egyes vitaminok hatóanyag tartalmát, így össze tudjátok hasonlítani.
Boldog babavárást!

Ja, elfelejtettem a lényeget:
szedek még terhes vitamint is és még folsavat.
Szedheted a magnéziumot nyugodtan a többi vitaminnal. :)

Szió!
Nem tom a Gravidában mennyi magnézium van, de napi 400-500mg-ot lehet babásan szedni. Vond le belőle a gravidában levő mennyiséget...
Szerintem nyugodtan szedjed, Én is irtóra görcsöltem az elején, most 36 hetes vagyok, azóta is szedem.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!