A brendon elmegy az országból? Olvastam valahol, de nem tudom, hogy igaz-e.
Utolsó!
Majd akkor én meg felpontozlak! :)
:DDD oké!
Egyébként azóta vagyok annyira ellene ennek a boltnak, amióta a váci úti brendonban, tavaly nyáron, mellettünk vásárolt be egy CIGÁNY pár, 650.000 Ft-ért mindenféle szarságot. Akkor világosodott meg számomra, hogy kit is akar magának a brendon vevőkörnek...
Mi brendonba vettük a neve sincs piere cardin babakocsinkat.
Úgy látszik akkor ott is árulnak neve sincs cuccokat
A kérdésre válaszolva: A brendon nem megy el az országból, legalábbis nekem ezt írta a brendon e-mailben. Legalábbis tagadta, hogy a hír igaz lenne.
Szerintem azért nem sznob valaki mert egy drágább üzletben vásárol. A babakocsit, hordozót és a kiságyat én is ott veszem majd, mivel itt a legolcsóbbbak Szolnokon. Az összes többi dolgot máshol vesszük pl a ruhákat a tescoból.
Akkor én is sznob lennék (mivel ezt a három dolgot a brendonban veszem)?
21 hetes kismama
Nem arról volt szó, hogy mindenki aki ott vásárol sznob, csak sok kismamánál a lent idézett komment verte ki a biztosítékot ( szerintem is jogosan) és erre reagáltak.
"Én nem vagyok sznob, de ott vásárolok a babámnak
A hajam égnek áll a nevenincs márkáktól, espiro, top rider, pierre cardin, kunert...
Szóval aki kicsit is igényes a gyermekére ott vásárol, sznobságtól függetlenül"
Nem mered, mert hazudsz...
ugyanis ilyen carokat nem árulnak a brendonba...
a honlapon sincs, sőt minden héten vásárolok ott, nem is láttam még.
De te viszont üzletrontást követsz el, hogy silány minőségű termék forgalmazásával hozakodsz elő...
"Kedves" utolsó!
Ugyan áruld már el, hogy mi a francot tudsz te minden héten vásárolni a Brendonban? Mert oké, az ember elmegy időnként, megveszi a babakocsit, etetőszéket, ... ruhákat (persze, ha anyagi lehetőségei megengedik). Én hetente max. valami élelmiszert is áruló hiperszupermarketbe megyek.
A sz@r minőségről meg annyit, hogy az elő babakocsinkat, (igaz akciósan, mert úgy meg tudtuk venni), az első használat után vihettük is vissza, mert letörött róla egy kütyü. A másik, amit még ott sikerült vennünk kuponos akciós áron, az egy pihenőszék. Nagyon tuti volt egészen addig, míg egyszer a béby össze nem kakantotta. Akkor jöttünk ugyanis rá, hogy a huzat bizony nem levehető. Férjuram varázsolta le róla valahogy, hogy be tudjam tenni a gépbe. Visszaeszkábálni persze nem sikerült tökéletesen - mert lehetetlen!, használható, de jó hogy nem eredeti áron vettük meg, mert még jobban kiakadtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!