Ha valamilyen oknál fogva meghal a baba, akkor a hcg teszten látszódik? Halványodni kezd?
olyan kis butus vagy, már miért lenne baj????
az élet mindig tudja a dolgát, a te babád is tudja hogyan kell fejlődnie, minden rendben lesz.
amúgy tényleg előző jó tanácsot adott: hagyd el ezeket az oldalakat, főleg csak problémákról lehet olvasni.
amennyire erővel arra gondolsz, hogy valami baj lehet, azt az erőt arra is fordíthatod, hogy a babádra gondolsz, beszélsz hozzá, zenét hallgattok, ergo a babádra fordítod az energiádat nem pedig a negatív dolgokra.
minden jót kívánok!
biztos igazatok van. mert amióta utánaolvastam, hogy mennyi minden történhet, azóta mindig arra gondolok, hogy mi van ha velem történik. ráadásul az egyik barátnőm, aki nem rég szült, minden történetet felfúj. és most amiatt is aggódtam egy ideig, hogy még nincs tünetem. mert ő már kb 4+2 hetesen fogta a hasát, hogy feszül, meg majdnem elhányta magát, olyan rosszul volt. nem akarom bántani, de azt hiszem kicsit eltúlozta...
meg próbálok nem olvasgatni. vagy legalábbis inkább a jókat: babás holmikat, kellékeket a babaszobába.
tegnap óta lenyugodtam azért: erősödik a tesztem, nincsenek aggasztó fájdalmaim, nem vérzek. akkor biztos nincs baj. és igazatok van, a rémtörténetek ellenére a terhességek nagy része problémamentes.
és az is szerencse, hogy én, ha még idegeskednék is, Ő biztos olyan kis szívós, hogy tudom, nem lesz baja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!