Ha valamilyen oknál fogva meghal a baba, akkor a hcg teszten látszódik? Halványodni kezd?
Úristen.... Nem értem miért kell aggódni, ha nincs semmi okod rá? Nekem ezelőtt volt egy vetélésem, nem mondom, hogy nem aggódtam és most is bennem van a félsz de egészséges keretek közt. Mégis nekem életem legszebb időszaka eddig ez a várandósság.
Ha végig aggódód azzal tudsz változtatni valamin?? Ja igen bocs.... sokkal rosszabbat teszel saját magadnak és a Babádnak. Szerintem gondolod végig és ne legyél Te is olyan hisztis kismama, mint sokan.
Szép és boldog Babavárást kívánok!
27 hkm
gondolhatod, hogy nem tudatosan hergelem magam. ha így lenne, akkor az aggódást ki tudnám kapcsolni és kész. tudom, hogy nem tesz jót és próbálok megnyugodni.
kiskorom óta kissé neurotikus, mindenen izgulós vagyok. ilyen az alaptermészetem, nem divatból csinálom
Akkor javaslom, ha alapból ilyen vagy, hogy ezt az oldalt és hasonlóakat hanyagold. Komolyan mondom, itt - ha nem is szánt szándékkal- de beleteszik egymásba a kismamik a frászt. Amikor meg személyesen kezdi mesélni valaki a történeteket, hogy jaaj képzeld velem vagy xy-nal ez történt ( persze itt is a rémhírek) akkor finom már az elején állítsd le. És hessegess el minden negatív gondolatot.
Arra gondolj hogy mennyi egészséges kisbaba születik a világon!! Miért Te lennél a kivétel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!