12 hetes ultrahangra mentem és azt mondták hogy csak 10 hetes vagyok? Jártatok igy? Mi lett?
Szia!
A legelső uh-án nekem azt mondta a doki hogy 8 hetes 3 nap múlva másik doki 11 hetet mondott utána mondtak megint 8 hetet és az utolsó doki mondott 10-et!
És makk egészséges
Szia!
Én a 10. hétben vagyok, és sajnos itthon táppénzen, mert a dokik eltanácsoltak a stressztől. :S
Nos, ha ennyire aggódsz, és megteheted, akkor inkább menj el másik dokihoz is. Biztos Te is ismered: több szem többet lát!
Ha ilyen állapotban vagy, az sajnos sem Neked, sem a babának nem jó.
Megjegyzem a fogadott dokim nekem sem adott megnyugtató válaszokat (első babát várom és túl a 30-on), szóval váltottam. Mentem 1 sztk-shoz. :)Ez általában fordítva szokott lenni! :D
Fel a fejjel, keresd meg a SZÁMOTOKRA legmegnyugtatóbb megoldást, és boldog babavárást! :)
Szia!Nekem is 2 hét különbség van.Nincsen semmi gond,egyszerűen így volt peteérésed és ekkor fogant meg.Én a mensim szerint 6 hetesen mentem először dokihoz és már akkor mondták,hogy 8 hetes vagyok.Én sem akartam elhinni,mert normálisan menstruáltam,pedig már akkor is babás voltam.Egy ismerősömet is visszahívták egy hét múlva mert neki meg túl kicsi volt a babája.Ilyen nagyon sűrűn előfordul.Veletek sincs semmi gond!!!!
Nyugi és ne idegeskedj!!!
Boldog babavárást!!!
13 hetes km
Köszi.Nagyon megnyugtattatok.
Igen volt szivverése:)hála isten.
Tegnap mintha 24mm.ert motyogott volna magában.
Most indulok a nögyogyászhoz.
Köszönöm mégegyszer nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!