12 hetes ultrahangra mentem és azt mondták hogy csak 10 hetes vagyok? Jártatok igy? Mi lett?
Megmérték a Babát és mondta a doki hogy csak 10 hetesnek felel meg,ez baj?Ez hogy lehet?Meg kéne ilyednem?(félek)
Mondta a védönö hogy menjek másik dokihoz is.Nem baj ha holnap is megultrahangoznak?Két ultrahangot is csinált ma(hüvelyit meg hasit)
Köszi
ez nem baj! Valószínüleg nem középidöben fogant, hanem kicsit eltolódott. Nekem is ez volt, 12 hetesen 11 volt, 18 hetesen 17, viszont mostanra behozta a lemaradást 31+2 naposan már 31+4 napos volt. Szóval ne aggódj ettöl nincs semmi baja!:) gratulálok a kicsihez!!:)
32 hetes
Köszi.
De nekem két hét eltérés van.Menjek holnap másik dokihoz hogy ö is megnézzen?A védönö is ezt tanácsolta mert öszerinte elmérték.Köszi
Akkor talán a 6 hetes ultrahangon mérték el?ott 6,6mm volt.Ma másik doki volt mert az enyém szabin van.
Bocs hogy sokat irok de félek..
Létszi még segitsetek!
Megköszönném!
Mit várok??Hülye kérdés.
Több mint két évet vártam a Babára ugyhogy téged csak ne zavarjon hogy még szeretnék választ kapni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!