Lehet én vagyok nagyon hülye, de én ezt nem tudom értelmezni. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Szóval ma voltam vérvételen, csak májfunkciós értékeket néztek és volt egy eltérésem/ felkiáltójelem de nem tudok rájönni miért.Labort nem értem el, orvossal csak hétfőn tudok beszélni..ha tudok.
A direkt bilirubin értékem: <2.0
Referencia érték: <5,1
Akkor miért nem jó?Referenciaértéknél nincs minimum érték, akkor miért nem jó az enyém?Tisztára megőrjít.Azon is gondolkodtam,hogy a papíromon az egyik értéknél pontot, a másik értéknél vesszőt használtak, esetleg ez kavarta be a gépet?El nem tudom képzelni mi a gond.
28 hkm
2019. dec. 20. 16:32
1/5 anonim válasza:
Szerintem túlgondolod. Elég pici eltérés.
2/5 anonim válasza:
Terhesen össze vissza ugrálnak ezek az értékek, nekem is ez volt, csak legyintettek rá, hogy a terhesség miatt van.
3/5 anonim válasza:
Szia. Ha esetleg még olvasod. Kiderült hogy mi okozta ezt az értéket?
4/5 A kérdező kommentje:
Szia!Nem derült ki,orvos látta, azt mondta nem kell vele foglalkozni, akkor lenne gond ha magasabb lenne mint a referencia érték.Miután az orvosnál voltam már nem foglalkoztam vele.
2020. ápr. 3. 22:27
5/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Köszönöm,hogy válaszoltál,nekem pont ugyanez az értékem volt,én is megijedtem,de nekem is azt mondta az orvosom,hogy nincs jelentősége,csak akkor problémás,ha magasabb mint a referencia érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!