Nem tudom értelmezni az ambuláns lapot. Mit jelent?
Figyelt kérdés
A doki nem igazán mondott semmit csak lle diktálta az asszisztensnek a következőket ? Vékony Kp árnyék . Bő-on andexumnak megfelelő helyen 36x18 mm-es , döntően echoszegény képlet ,vs U alakú képletnek felel meg. Kis medencében körülírt , kóros képlet , szabad hasuri folyadék nem vizuálhato.2018. máj. 2. 12:46
1/8 anonim válasza:
Hát ezt én se, pedig eü.-s vagyok.
2/8 anonim válasza:
Utánanéztem gyorsan. Az andexum talán a petevezetéket jelenti. Talán ciszta lehet? Ha méhen kívüli terhesség,azt csak mondta volna a doki... Az a 36x18mm-es valami arra nem mondott semmit??
Terhes vagy amúgy,és a baba jó helyen van bizonyítottan?
Bocsi,nem akarlak ijesztgetni,de elég fura leleted van.
3/8 A kérdező kommentje:
Hétvégén csináltam ég tesztet ami pozitív lett . Viszont tuti nincs rendben valami mert március óta közti vérzésem van. Most viszont kezd erősödni a vérzés . Holnap megyek laborba aztán pénteken vissza a dokihoz. Ma voltam a rákszűrés eredményéért is abból csak az derült ki hogy valamilyen fertőzésem van, amire irt a doki kupot. Nem tudom mit gondoljak.
2018. máj. 2. 16:04
4/8 anonim válasza:
Biztos igy van ez leirva? Egyaltalan uh lelet ez? Napi szintem foglalkozom nogyogyaszati es szuleszeti uh-val, de ezt meg en sem ertem.
5/8 A kérdező kommentje:
Szóról szóra leírtam . Sajnos én sem tudok többet. A telefon javított néhány dolgot Bő-on = Bo-on ,hasuri=hasűri . Sajnos itt nem igazán közlékenyek az orvosok szerintem úgy vannak vele hogy elég ha ők értik . De pénteken kiderül . Viszont van egy olyan érzésem hogy vetélek . Sokkal erősebb a vérzés , igaz nem faj semmim. De pénteken okosabb leszek. Azért meg egy kicsit reménykedek.
2018. máj. 2. 20:57
6/8 anonim válasza:
Bo az bal oldal a bal oldali petevezetékben echoszegény az azt jelenti nem veri vissza az uh valami ciszta lehet vagy ha pozitívat teszteltél lehet esetleg méhen kívül megtapadt embrió de ez ne legyen igaz
7/8 anonim válasza:
A ultrahang vizsgálatoknál használt kifejezés, itt csökkentebb a hangvisszaverődés, ami ritkább szöveteket jelez. Önmagában ez a kifejezés sem jót, sem rosszat nem jelent. echoszegény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!