Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nemrég tudtam meg, hogy az...

Nemrég tudtam meg, hogy az élettársam drogozik mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon jó volt a kapcsolatunk soha nem gondoltam volna,hogy rendszeres kábítószer fogyasztó. Észre sem vettem rajta soha bár a munkám miatt egész nap nem vagyok itthon csak este érek haza. Terhes vagyok, nagyon nagyon örültünk hogy gyerekünk lesz de kb 1 hónapja minden megváltozott. Felmondott a munkahelyén vagyis nekem ezt mondta közben már az is lehet,hogy kirúgták nem tudom csak én dolgozom ő azóta nem is próbál munkahelyet keresni bár azt mondta januártól megy dolgozni és már azt is tudja,hogy hova de már ezt sem hiszem el. Pár napja amikor este hazaértem a munkából nagyon furcsa volt soha nem láttam még így rosszul nézett ki de rövid időn belül jobban lett. Én még soha nem láttam drogost max tv-ben de ott teljesen máshogy nézett ki az egész. Tegnap este találtam nála kábítószert 3 kis zacskóval teljesen kikészültem mintha 1 nap leforgása alatt a mennyből a pokolba kerültem volna rettenetesen érzem magam. Először neki nem mondtam,hogy mit találtam nála csak annyit kérdeztem,hogy drogozik-e ha igen akkor mondja meg őszintén beszéljük meg aztán persze én voltam a hülye meg a hisztis teljesen fel volt lázadva. Amikor már a sokadik kérésre sem ismerte be elmondtam neki,hogy megtaláltam nála a drogot. Elment itthonról órák múlva visszajött akkor már nyugodtabb volt és mindent őszintén elmondott. Már régóta fogyaszt kábítószert (tehát már a fogantatás előtt közben és után is fogyasztotta). Én egyből arra gondoltam,hogy a magzatnak biztosan sokat ártott és lehet nagyobb esélye van annak,hogy valamilyen rendellenessége lesz. A párommal szünetet tartok el is küldtem itthonról (mivel a ház az enyém) és valószínűnek tartom,hogy ez így is marad soha nem fogom tudni megbocsájtani ezt az évek óta tartó hazugságot meg titkolózást. Az orvosomnak mindenképpen mondani fogom amint a következő vizsgálatra megyek. Nem fogja azt javasolni,hogy vetessem el? Vagy hogy komolyabb baja van a gyereknek? Nagyon félek tegnap este óta csak sírok étvágyam sincs szabadságot vettem ki a munkahelyemen is nagyon ki vagyok készülve. Mire számítsak lehet beteg a baba? Nem szeretnék rosszindulatú válaszokat meg kioktatást,hogy hogy nem vettem észre már jóval hamarabb épp elég hogy én marcangolom most magam.

2019. dec. 19. 18:16
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Es nagyon sajnallak kerdezo teljes mertekben igazad van.Hogyne feltened a babat mindent tegyel meg ez ugyben.
2020. márc. 7. 14:57
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól döntöttél! Az ilyen rohadékok nem is értem minek élnek
2023. máj. 13. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!