Nemrég tudtam meg, hogy az élettársam drogozik mit tegyek?
Az 5-ös válaszoló véleményét osztom.
Ha a helyedben lennék. Nem dobnám azonnal ki végérvényesen. Mi ugyan házasok vagyunk, ez pedig azt jelenti, hogy jóban rosszban. Ha most derült ki, akkor megtennék mindent, hogy ezen túljusson, elvonó, ultimátum, bármi ami segíthet. De csak akkor, ha ő is be akarja fejezni ezt az életmódot. Ha nem segít semmi, nyílván válás lenne a vége.
De én biztosan megtennék mindent, márcsak a saját lelki békém érdekében is. Az is fontos lehet, hogy miért, mióta csinálja. Hiszen a munka elvesztése, azzal a tudattal, hogy jön a baba, felelősség, kiválthatta, hogy szerekhez nyúlt. Ne érts félre, nem védem, nem tolerálnék ilyet. Hanem ezt betegségnek látom, amin pedig segíteni kell.
Szerintem ne aggódj a baba miatt. Ha olyan szinten űzte volna a dolgot, hogy az ártson, azt előbb észrevetted volna. Akkor is, ha sokat dolgozol!
Amúgy meg nemcsak józanul, teletömve vitaminokkal, bio kaján élve fogannak az egészséges babucik.
Arról nem írtál, hány hetes vagy. Biztos vagyok benne, hogy a doki nem fog úgy reagálni, hogy jaj vetesse el akkor anyuka. Létezik olyan, hogy ultrahang, generikai vizsgálat stb. Biztosan csak az alapos vizsgálatot követően, ha valami egyértemű problémát lát az orvos, akkor fog felmerülni ez az opció.
Kitartás!
Úgy vágnám ki, hogy csúszik. Ilyen mocsokra nincs bocsánat.
Azt őszintén kívánom, hogy semmi baj se legyen, de erre jelenleg nincs garancia. Orvosnak látnia kell.
Hány hetes a magzat? Igenis árthat, ha valaki bedrogozva csinál gyereket. Az is árt, ha részegen. Illetve árthat. Nagyon komoly bajok voltak már olyanból, hogy alkoholista volt apuka. Persze az még nagyobb baj, ha az anyja is az, de hála istennek itt erről nincs szó.
Mihamarabb doki és ő majd elmond mindent.
Gyűlölöm az összes rohadt drogos semmirekellőt, szerintem nagyon jól cselekedtél. Ugyanezt tettem volna.
16 hetes terhes vagyok:)
Bárki mondhatja,hogy fogadjam vissza vagy segítsek neki esélytelen,ezt nem tudom elnézni. Főleg úgy,hogy az elvonóra egyből nemet mondott ez elárul sokmindent. A bizalmam is elveszett iránta.
Ne félj, nem lesz baja a babának! Nem befolyásolja a spermiumsejt génkészletét.
Menj el egy részletes genetikai ultrahangra, hogy megnyugodj.
A kromoszóma szűrése gondolom negatív lett.
Drogos hazudozónak én sose adnék több esélyt. Jól csinàltad, klassz ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!