7 hetes vagyok (tudom mikor volt ovum) és a doki 6 mm-esnek mérte a babámat. Szerinte kétszer ekkorának kellene lennie. Volt valakinek még így, úgy hogy később egészséges babája született?
Húgomnak nemrégiben majd 2 héttel kisebbnek mérték. Emiatt majdnem lecsúszott a 12hetes genetikairól. (6 hét pár naposnak mérték 8 hetesen). Szívhang rendben volt már akkor is. Két hétre rá hopp 10 hetes lett a babó. Akkor meg vakargatták a fejüket, hogy mi legyen, az ünnep miatt hová tegyék be genetikára. Mondanom sem kell ez kórházi rendelésen volt, végül az orvosa oldotta meg a dolgot.
Ha a szívhang rendben volt én nem aggódnék, szerintem ő is “behozza” majd a “lemaradást”
Köszönöm a válaszokat, biztatást. :) Volt ma szívhang szerencsére.
Január 6-án megyek majd vissza, remélem minden rendben lesz!Igyekszem nem nagyon aggódni...
Én is 7 hetesen voltam és 6,3 mm-t mértek, amire azt mondták, hogy 6 hét 3 naposnak felel meg. Szívhang volt, az orvos nekem azt mondta, teljesen rendben van minden, szóval én nem aggódnék a helyedben. Nőni fog még bőven.
Amúgy gondolom abból eredhetnek ezek az eltérések, hogy ugye az utolsó menzesz első napján még technikailag nem vagy terhes, mégis onnantól számolják a terhességi heteket. A baba behozza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!