30 hetes vagyok uh szerint a babám 1225 gr. Doki szerint egészséges. Egy kicsit aggódom mert itt azt olvasom mindenkinek majdnem két kilós babája van ezen a héten. Szerintetek nem túl pici?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 17:35
1/7 anonim válasza:
Itt meg tudod nézni, hogy nagyjából mekkora a baba az adott héten.
2/7 anonim válasza:
A súlybecslés nagyon viszonylagos,ne aggódj.A sógornőmnek 36 hetesen mondták,hogy 1700gr,majd 39hetesen 2850gr egészséges kislányt szült.Nyugi,minden rendben,ha kisebb a babó,könnyebb a szülés:))
3/7 anonim válasza:
36 hetesen azt mondták,hogy a babám súlya 1771g.3500g -al született 41.hétre.
Nyugi,ez valóban csak becslés,elég durván el is tudják becsülni.
4/7 anonim válasza:
Nekem csak az átlagot mondta a doki, nem mérte le, de 4d-n becsülték 1560 grammra. Nagyobb baba...
5/7 anonim válasza:
Nekem 27 hetesen volt 853 grammra becsülve, 2800 grammal született 38 hétre. Egészséges, okos 16 hós kiscsaj
6/7 anonim válasza:
nekem 32 hetesen volt 1700 gramm.szerintem normális.
7/7 anonim válasza:
Én most voltam 32.hetesen nekem 2100 gr. De nekem az elejétől mondták hogy nagyon nagy baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!