Hiszitek, hogy tudja a baba mikor kell érkeznie? Tanuljatok a történetemből! Mindenkinek Drukkolok, hogy egészséges kisbabája szülessen, akkor, amikor szeretné!
ezt nevezem!
gratulálok a felismeréshez!
még én is érlelem magamban de már egyre inkább erre jutok csak az agyam és a szívem nem egyformán tudja elfogadni...
9 évig vártam a lánykérésre, amikor megtörtént, már előtte 3 évig próbálkoztunk a babával, soha nem védekeztünk. Nem estem teherbe. Tavaly novemberben megkérte párom a kezemet, rá 1 hétre teherbeestem! Nem kamu! Azóta összeházasodtunk és már 4 hónapos a picink:)
hozzátartozik, hogy én úgy gondoltam, nem gondolhatja valaki komolyan a párkapcsolatát, ha nem jut el legalább a lánykérésig. Volt bennem gát bőven.
Azt hiszem az én esetemből is lehet tanulni.
Sziasztok!
Én is osztom ezt de egy kicsit másképp. A mi szerelmünk 16 éves korom óta tart, tehát 14 éve, régóta élünk együtt, tavaly augusztustól próbálkoztunka a babával, idén év elején összeházasodtunk, mindkettőnket megviselt, hogy nem jön a baba de minket ez összekovácsolt. Már ettől az évtől halogattam a szakvizsgámat, hogy nem tudok vele foglalkozni, végül feladtam a baba gondolatot és szeptembertől elhatároztam elkezdem a szakvizsgát, mivel találtam egy jó orvost, megnyugodtam jó kezekben vagyok, és hát amig nem lesz inszem és nem jön a baba megcsinálom a szakvizsgát, mivel utána már nem lesz időm. Bele is fogtam ez kötött le teljesen. Ezen a héten lett volna laporoszkópia majd inszem, de múlt héten pozitívat teszteltem, úgyhogy a baba tényleg érzi mikor kell jönnie, amig halogatunk valamit, és nem cselekszünk, lehet ez akár egy rossza kapcsolat, nem jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!