Lehet valami probléma? Azért irt ennyire keveset mert baj van vagy mert kétesélyes hogy megmarad-e a baba? Bővebben lent
A fogyókúra terhesen baromság. Nem vagy cukros, semmi nem indokolja.
A szextilalom is nagyon annak tűnik, de erre majd holnap mondanak valamit.
Ezt az orvost felejtsd el, gyorsan. Én is kifogtam egy idiótát, szétnyitotta 28 hetesen a méhszájat, mert ő vizsgál. Idióta baromja. Ezért mentem el másik városba szülni, mert ha ott is kifogom, akkor végem.
A 16os válaszoló se semmi. Undorító ami vele történt. Amúgy ezzel tudtommal nem kell feküdni, mindössze intézményben tartózkodni, hogy ha megindul a szülés, azonnal neg tudjanak császározni.
Na, akkor leírom én is, mi volt nekem.
20 évesen pozi teszt. Semmihez nem értettem még. Másnap mentem az orvoshoz.
Öreg doki volt, sztem akkor voltam nála először.
Hasi UH 4 hetesen egy közel 80(!) kg-os nőnek (igen, annyi voltam), majd közli, hogy terhességre utaló jel nincs, 2 hét múlva jöjjek vissza, ha nem jön meg addig, ír fel gyógyszert.
Nem tudom leírni, mit éreztem, de nagyon rossz volt. (Bár nem volt bunkó, és a súlyomra se tett semmi megjegyzést.)
Újabb teszt, az is pozitív, de nem nagyon értettem, a 2 hetet végig izgultam.
Nem hozzá mentem, csak ugyanabba a rendelőbe. Doki csinálja az UH-t (hüvelyi), majd mutatja a képernyőn, látom? Ott van, 6 hetes, dobog a szíve... Hihetetlen megnyugvás és öröm volt az akkor.
Aztán a terhesség során én is találkoztam a klinikán bunkó, érzelmileg nagy nulla dokikkal, mikor különböző vizsgálatokra kellett menni, mert volt, hogy ezt-azt-amazt nem találtak rendben, rettegésben telt a 9 hónap, de túléltük.
Idén töltötte a 10-et amúgy.
A tesókkal már ennyire nem paráztam. Jó, velük is izgultam, de tapasztaltabban álltam a dolgokhoz.
A lényeg, valóban korán mentél, de ebbe első babásként sokan beleesnek.
(Én még a másik 2-vel is korábban mentem, mint kellett volna, de annyira nem lepődtem már meg, hogy alig látszott bármi is.)
Viszont a doki rohadt nagy bunkó tényleg, keress mást, ehhez nem szabad visszamenni!
Ne idegeskedj, szerintem kb 6 hetesre kérj valakitől időpontot!
A kommenteket nem olvasom, csak leírom, amit tudok. A dokid nagyon helyesen járt el. Nem rémisztett meg mindenfélével, mégis megkért, hogy tegyél meg valamit a siker érdekében. Ha véletlenül inzulinrezisztenciád van, amiről nem tudsz, és nem figyelsz az étrendedre, naplózhatod, hogy nem lesz szívhang legközelebb. A fogyással nem sértegetni akart, hanem felhívni a figyelmed a diéta fontosságára. Ha beírod googliba a vetélés leggyakoribb okait, első 5ben ott van az inzulinrezisztencia. Ha most odafigyelsz, mit eszel (semmi cukros, semmi lisztes, és nagyon sok fehérje), akkor elmondhatod, hogy megadtad gyermekednek az esélyt ez életre.
Én pl most azért váltottam dokit, mert már kétszer riogatott hülyeséggel, kiselőadást tartott hogy fogok elvérezve meghalni. Szóval a dokid teljesen korrekt, hogy nem ecsetelte amit nem kell tudnod, ő szólt neked, mit csinálj! Szerintem hallgass rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!