Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet valami probléma? Azért...

Lehet valami probléma? Azért irt ennyire keveset mert baj van vagy mert kétesélyes hogy megmarad-e a baba? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Sziasztok, november 10 volt utoljára mensim azóta semmi december 9-én erős pozitív lett a tesztem és tegnap mentem el dokihoz és azóta kb teljesen ki vagyok. Annyit irt csak a papiromra hogy terhesség bizonyított és 4 hetes nagys. megfelelő szabályos petezsák ábr. Hüvelyi ultrahang volt. Próbáltam kérdezni de nem válaszolt. Szex tilalom van ok de amikor megkérdeztem miért akkor azt a választ kaptam, hogy nem az én feladatom gondolkodni csak csináljam amit mond. Az mondta 4 hét múlva menjek vissza és majd megmondja hogy elő vagy holt magzat ( ez szó szerint így mondta ezen azóta bőgök). Nem irt a papírra semmit hogy mekkora petezsak van-e benne embrió, szivhang stb meg az se szerepel a papíron hogy hány hetes terhes lehetek. 165cm vagyok hozza 65 kg terhesség alatt eddig nem szedtem fel de az alapból D kosaras mellem F kosarassa nőtt tudom nem vagyok egy nadszal de a doki azt mondta hogy következő viizsgalatra ami négy hét múlva lesz adják le 8kg-t. Eszem ágában sincs fogyozni. Annyira vártam ezt a vizdgalatot és teljesen összetört. Holnap megyek magán dokihoz remelem kicsit többet mond. Nagyon féltem a picit. Annyira megijedtem. Azért irt ennyire keveset mert baj van vagy mert kétesélyes hogy megmarad-e a baba?

2019. dec. 18. 11:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%

Basszus hol, kinél voltál te? Én is találkoztam már sok rossz nőgyógyásszal de ez mindent visz! Sose engedném emberek közé, az ilyen menjen gyárba éjszaka takarítani!

Foggyjál le 8 kg-t 4 hét alatt?? Terhesen?? Inkább vigyázz hogy 1-1,5 kg-nál ne hízz többet, mert az ami még normális 1 hónap alatt ennyire az elején. Egyébként se tűnsz ez alapján kövérnek, inkább az a "van mit fogni" kategória :)

Nyugi, tényleg nem látszik még ilyenkor semmi csak a petezsák, erről a másik doki se fog többet tudni mondani, csak minden bizonnyal barátságosabb lesz, és nem mond hülyeségeket. Pl ha nem vagy veszélyeztetett a szex sem tilos.

Ne keseregj, kifogtál egy kőbunkót, a baba biztos rendben van :) Eszedbe ne jusson hozzá visszamenni!

2019. dec. 18. 12:39
 12/25 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ezeknek csak egy szám vagy. Teljesen mindegy, hogy megmarad-e, vagy nem. Legalábbis én ezt vettem észre.

Én egyből magához mentem, a pozitív teszt után egy héttel (22 napos ciklus).

Petezsák van, szilholyag nem észlelhető, 2 hét múlva kontroll, 5 hetes terhesség.

Még soha nem voltam terhes, megkerdeztem az orvost, hogy ugye minden rendben van? Azt mondta mosolyogva, "hát majd kiderül" Köszi.. 😀 Nyilván így van, de tudott volna megnyugtatóbb választ adni, ha akar. Most vagyok 36 hetes.

Próbálj meg megnyugodni és mindenképp orvost váltani, ezt a fszt meg felejtsd el.

2019. dec. 18. 13:09
 13/25 anonim ***** válasza:
38%

Nem kötekedek se semmi, de mégis egy üres petezsákra mit mondjon az orvos? Azon kívül hogy majd meglátjuk... Mi mást vársz?

Ha már van embrió és szívműködés, akkor mondatja hogy peeeeeersze minden szuper, de amíg ezek nincsenek addig 50-50%, vagy rendben lesz vagy nem. Tehát vagy lesz élő terhesség vagy nem. Minek hitegessen ha aztán mondjuk nem jelenik meg az embrió stb? Az jobb lenne a lelkednek ha reményt adna aztán puff? Akkor meg azzal jönnél hogy dehat azt mondta minden rendben.. Nem?

2019. dec. 18. 13:36
 14/25 anonim ***** válasza:
82%
Ugye csak viccelsz utolso? Mit var??? Hogy ertelmesen elmondja a doki, hogy mi a helyzet es ne alazza meg.
2019. dec. 18. 13:39
 15/25 anonim ***** válasza:
91%
Azt értem, hogy megalázta az orvos a kérdezőt, és írtam is neki a dolgokat amivel nincs tisztában egy korábbi hozzaszolasban. De amikor valaki arról panaszkodik hogy 4 hetesen csak pzst lát a doki, és nem ad megnyugtato választ az orvos arra a kérdésre hogy minden rendben van e, 4 hetes uh képnél, az nekem nagyon fura, én ilyet pl meg se kérdeztem, mert úgy mentem orvoshoz hogy tisztában voltam a dolgok biológiai menetével.. hát egy pzsrol nem lehet megmondani hogy mizu van, a legjobb orvos a legjobb gépével se tud mit mondani egy olyan kérdésre hogy rendben van e ez a terhesség, mert ezt csak az idő mondja meg..
2019. dec. 18. 13:55
 16/25 Kitty29 ***** válasza:
60%
Sziasztok hasonló cipőben jártam majdnem.Május közepén teszteltem es júniusban mentem dokihoz.Mondta hogy van petezság de meg nem lat benne semmit menjek vissza 2 4 hét mulva június vège fele július eleje fele kellet visszamennem akkor már volt szívhang stb.majd teltek a hetek és augusztusban vérzéssel vittek el a melóhelyről a mentősök.A kórházba kiderült hogy placenta previa minelarisom van az az hatsófalon melyen tapadó melyszájat érinti.Kerdezte hogy tudtam e.Mondtam nem mert ha tudom mi az akkor nem dolgoztam volna akkor valtottam dokit azt mondta hogy nxugodtan menjrk dolgozni nincs vész azt mondta felhuzodott a placenta.Na majd szeptemberbe bekerultem megint a kórházba akkor mar teljesen le volt csúszva alepény.kifogtam egy paraszt ugyetes orvost jobban vereztem a vizsgalat utan mint ahogy bevittek.20hetes voltam már.megkérdeztem a dokit hogy esetleg meg tudná e mondani a nemét.A valasz sokként ért.Minek ha nem marad meg mindegy akkor mar nem.Teljesen összetörtem majd kerdezem hogy akkor be kell fekudjek.azt mondja menjen haza ha elvetel nem kell befekudni.mondom esetleg mentő haza vinne mert szakad az eso. A mento nem taxi. Masnap nagy alvadt ver tavozott es elvitt a mento.5 napot toltottem bent. Azota is suru vendeg vagyok a korhazba minden orvos remiszet hogy meghalhat a baba meghalhatok en is a placenta elhelyezmedese miatt vagy mind ketten. Ennyit az orvosokról. 35 hetes kismama vagyok aki szigoruan fekvest irtak elo januar 24 ig
2019. dec. 18. 14:01
 17/25 anonim ***** válasza:
89%

12-es vagyok. Mindenki tisztában van vele, ha nem teljesen idióta. Nem kell itt adni a hűvös racionálist, te sem úgy mentél vizsgálatra, hogy töikmndegy, mi lesz.

Kérdés az, hogy fájt volna az orvosnak azt mondani, hogy "Ez egy korának megfelelő terhesség. Jelenleg minden rendben."? ennyi lett volna.

Meg is nyugtatja kicsit, nem is hazudik, ki is védi a továbbiakat.

2019. dec. 18. 14:02
 18/25 anonim ***** válasza:
85%
Ennél többet mi sem tudunk mondani, mint amit az orvos mondott. Ha gyakorizol, akkor tudhatnád, hogy túl korán mentél. Bunkó volt az orvosod, de ezen utólag nincs mit sírni, akkor kellett volna az asztalra csapni, és elküldeni a halál 🌳szára... szedd össze magad, vagy vigyél magaddal kísérőt, ha az sztk-ba mész. Oda fel kell vértezni magadat.
2019. dec. 18. 14:11
 19/25 anonim ***** válasza:
78%

Engem 6 hetesen meg se vizsgált az orvos, hiába mondtam hogy pozitív a tesztem és hogy elmaradt a menzeszem. Azt mondta minek vizsgáljon meg, úgysem vagyok terhes, rengeteg ilyet látott (!!!) Szerintem be volt baszcsizva szokás szerint, iszákos hírében áll. 8 hónap múlva a szülészeti osztályon találkoztam vele egy vizit során, azért odaböfögtem neki, hogy akkor remélem már elhiszi hogy akkor és ott terhes voltam... :D

Kérdező, holnap a magánorvos megnyugtat hogy nem lát MÉG semmit mert nagyon nagyon korai a terhességed. A helyedben még el se mentem volna de ha ez téged megnyugtat....

2019. dec. 18. 14:20
 20/25 A kérdező kommentje:
Értem én vagyok a hibás tudatlan vagyok első gyerek raádásul nem is az orvosin diplomáztam. Viszont ha a normálistól eltérő dolgot szab pl hogy nincs szex ok be tartjuk csak tudjuk hogy miért kell. Vagy kilenc hónap alatt plusz szülés után 6 hétig tilos a szex? Legutóbb amikor lelki válságban voltam és egy hónap alatt fogytam 8kg-t akkor speciális táp szereken voltam és majdnem leálltak a veséim. Ha ő azt mondja hogy ezért és ezért jó a babának ha leadok négy hét alatt 8 kg-t akkor holnap elkezdek dietazni. De kicsit inog a bizalmam amikor erre az a válasz hogy ne gondolkodjak. Én is mint minden anya a legjobbat szeretném a picinek és ha elmondja ezek miért kellenek be is tartom. Holnap ha magánorvos is ezt fogja mondani akkor 4 hét múlva lemegy a 8kg.
2019. dec. 18. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!