Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizsgadrukkos vagyok, árthat...

Vizsgadrukkos vagyok, árthat a picinek? Még csak 6 hetes vagyok, de nagyon féltem őt, de nem tudok mit kezdeni az izgulással. És most megyek vizsgázni.

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg légyszi, h nem ártok neki.
2010. júl. 20. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
hát h árt e? ha hosszab távú akkor eléggé. ha csak napokig vagy stersszes akkor annyira azért nem.
2010. júl. 20. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Én azért halasztottam el az egyik szakvizsgámat, mert a pocaklakóm még nagyon pici volt (12 hetes), és én is rettenetesen izgulós vagyok vizsga előtt. Ha nagyon muszáj, persze, csináld meg a vizsgát, de - tudom, hogy könnyű mondani - próbálj minél kevesebet idegeskedni. Ha ártani nem is ártasz neki, megérezni biztos megfogja.
2010. júl. 20. 10:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 36 hetesen fejeztem be egy esti OKJ-s sulit. Szerintem nálam nagyobb vizsgadrukkos nincs nagyon. Egész évben voltak vizsgák, tehát a terhességem elejétől fogva, egészen a 36. hétig, amikor azt mondtam, hogy én tuti megszülök az izgalomtól. Már több mint 40 hetes vagyok és a baba annyira jól érzi magát, hogy esze ágába sincs kijönni:)

Szerintem nem lesz nálad sem semmi gond, mondjuk engem szóbelinél előre engedtek.

2010. júl. 20. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:

utolsó!

az lehet h jol érzi magát szted de attol még tedd már a kezed a szívedre és mondd már h jotett csórónak. tudom amit kell azt kell de azt ne mondd már h neki ez mindd jó volt h totál stresszes voltál.

2010. júl. 20. 11:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem hogy bárki is végig tudja úgy hordani a babát több mint 9 hónapig, hogy teljesen stresszmentesen él.

Szerintem egy vizsga miatti stressztől nem lehet baj, bár persze ezt mindenki maga érzi és maga tudja. van egy ismerősöm, aki a 3. babáját várja ott van 2 gyerekkel és épp most árverezik a házukat, na ezt stressznek nevezném. Persze én nem rábeszélni akarlak a sulira és szerintem lebeszélni sem kéne senkinek, ezt te érzed és az orvos véleményét kérd ki, hiszen ő van tisztában a terhességeddel.

2010. júl. 20. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Szió!

Én is vizsgáztam a terhességem elején, nagyon sz@r volt, és paráztam, hogy gond lesz, de nem volt semmi, pedig más családi problémák is adódtak. Szerintem nincs nagyon olyan, hogy vki a terhesség miatt ne aggódna, vagy izgulna vmin hidd el.

Szedjél MgB6-ot, napi 3x2 db, az oldja a feszkót, és a görcsöket is.

Minden jót, vigyázz magatokra!

2010. júl. 21. 02:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!