Fogom élvezni a várandósságomat?
Figyelt kérdés
Van egy kisfiam aki 2 éves, vele amikor kismama voltam nagyon élveztem minden percét, alig vártam hogy újra terhes legyek. Áprilisba jött a nagy öröm, jön a kistesó, aki sajnos májusban angyalka lett. Most újra 12 hetes vagyok, de rettegek, nem fogom fel hogy várandós vagyok, volt/van hematómám ami úgy derült ki hogy elöntött a vér... Azóta ha minden igaz kifakadt, a baba jól van, de néha van még 1-1 csepp barnás, gondolom ez a hematoma miatt, lehet hogy pici maradt még.. Kiderült pajzsmirigy alulműködésem van, arra is kaptam gyógyszert, de egészen egyszerűen nem vagyok felhőtlenül boldog, bennem vannak a történtek és félek. Lesz ez jobb? 😕 Annyira szeretnénk a kistesót hogy mind a ketten nagyon aggódunj, minden aprósággal a dokihoz szaladunk, hétfőn lesz genetikai uh, attól is félek, olyab rossz hogy most mindenre rossz megérzésem van. Valakinek volt ilyesni tapasztalata? Elnézést ha hosszú lett, köszi ha valaki elolvasta és válaszol2019. dec. 14. 22:56
1/2 anonim válasza:
Ha majd érzed mozogni, talán könnyebb lesz:)
2/2 anonim válasza:
Volt már egy 3 éves lánykám és terhes lettem, de sajnos elment a babám a 9.héten. Aztán másfél évre rá újra babát vártunk, sajnos én is véreztem, nagyon megijedtünk, azt hittem őt is elveszítjük. Szörnyű volt. Aztán kaptam rá progeszteront. A vérzés elmúlt, a 12. héten picit nyugodtabb lettem, de egészen a születés pillanatáig féltem, féltettem a fiúcskánkat, aki karácsonykor lesz 2 éves. Sajnos minden terhesség más, de egy vetélés után óvatosabb voltam, a lányommal a pocakomban több mindent csináltam, dolgoztam a kertben, bicikliztem stb. A fiammal már nem mertem kockáztatni. Ne aggódj, ha a genetikai uh-on minden rendben lesz,akkor könnyebb lesz egy kicsit. Kitartás! Jó egészséget Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!