Mikortól kezdtétek élvezni a terhességet? Fiú vagy lány babátok lett?
A kislányommal 11 éve várandós voltam. Most kisfiam lesz és már kórházba is voltam vészes hányással (napi 6-7 hányás) Kislányommal háromszor hánytam csak a 9 hónap alatt.
Szóval nálam megdőlt az a babona, hogy ha kislány akkor hánysz ha kisfiú akkor jól vagy.
Soha.
Lányommal végig volt valami nyűgöm és most a fiammal se élvezem egy percét se.
Számomra csak szükséges rossz a terhesség, akármilyen csoda is, hogy bennem fejlődik egy élet, nem tudom rózsaszín felhőkön ülve élvezni, amikor itt fáj, ott fáj...
Most 19 hetes vagyok.
A 8. héttől a 20-ik hánytam naponta többször. A hasam nem látszott, nem éreztem a babát,állandóan fáradt voltam, semmilyen kaja sem esett jól, szóval addig semmi örömteli nem volt a terhességemben.
Aztán a 20. héten megmozdult a pici, elmúlt a hányás és volt 4 gyönyörű hetem, amikor majd kicsattantam a rengeteg energiától. A 24 héten kiderült, hogy diabéteszes vagyok, azóta küzdök a diétával és az értékeimmel, de még most is sokkal jobban élvezem, mint az elejét. Bosszant, hogy már fele annyira se vagyok mozgékony, mint régen, gyorsan fáradok, de már látom a célt!
Én sokat hánytam és lányunk lesz, anyukám egyszer se hányt, anyósom meg mindkét terhességét végighányta (2 fia van), szóval ez csak babona.
Szerencsés voltam
Egy pillanatig semmi gondom nem volt terhesen..
Élvezni úgy a 18.-on
Akkor fogtam fel igazán,mert akkor éreztem meg hogy mozdult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!