10. heten vagyok. Lehet-e baja a babanak attol, ha aranyer kremet hasznalok? Nincs meg a papirja es a csomagolasa, igy nincs lehetosegem elolvasni.
Figyelt kérdés
2008. nov. 18. 16:29
1/3 anonim válasza:
Szia,
interneten megtalálhatóak az egyes gyógyszerek mellékhatásai és leírásai. Ha azonnali választ akarsz, keress rá a gyógyszer nevére neten vagy kérdezd meg a háziorvost, nőgyógyászt. Úgy tudom, bizonyos gyógyszereket lehet használni indokolt esetben a terhesség korai szakaszában, csak azt az orvosodnak tudnia kell.
2/3 anonim válasza:
Az előző válaszoló vagyok. Ezen a címen biztos megtalálod, hogy használhatod-e: www.hazipatika.com
3/3 anonim válasza:
Spertit vegyél, azt tuti lehet kismamáknak alkalmazni, a papírján is rajta van, és a gyógyszerész is mondta. Nekem másnap reggelre már nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!