Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen (volt) az arcbörötök...

Milyen (volt) az arcbörötök terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Azt mondják letisztul a bőr ám az enyém nem. Nem lett jobb mint terhesség előtt. Kivagyok rügyezve az áll vonalánál, alatta is, kicsit a nyakam is bár az éppen most nem vészes, a dekoltázsom és a vállam is. Bár erre rátett az is hogy ettem pisztáciát és mandulát is az rátesz egy lapáttal de nem eszem mindennap.

Lehetséges hogy elmúlnak vagy egész terhesség alatt ez lesz?

15+4 hkm

2019. dec. 14. 12:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kb a félidőig nekem is nagyon pattanásos volt az arcom, de utána szép lett, csak néha volt 1-2. De sajnos szülés után újra előjöttek.
2019. dec. 14. 15:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Most vagyok második babámmal várandós,mindkét tethességem alatt sokkal szebb lett a bőröm, 1 db pattanás sincs rajta,viszont kicsit szárazabb lett, így sokkal jobban oda kell figyelnem az ápolására (rossmanos, textilmaszkok szuperek😉)
2019. dec. 14. 17:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

1. babával szebb lett az arcom, mint volt. 2. babával félidőig nagyon pattanásos, de 20 hetes kor után is időnként. Vele szebb nem volt, mint terhesség előtt.

Egyébként a kicsi kislány, első gyerek fiú, bár nem gondolom, hogy van összefüggés.

2019. dec. 14. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a fiam volt a pocakomban, le volt tisztulva az arcom.

A lányommal viszont nagyon csúnya lett. Ez az állapot kitartott végig. Szülés után elmúlt.

2019. dec. 14. 19:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csodás lett a bőröm, pedig kislányt várok. Úgy látszik nálunk nem jön be a népi hiedelem.
2019. dec. 14. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!