Nődokinál - ha szoknyában mégy - a szoknyát is leveszed?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés. De kissé tapasztalatlan vagyok. Végülis a pocakunkat is ultrahangozzák. Azért kérdem csak, mert hallottam már olyan nődokiról is, aki direkt azt 'kéri', hogy a nők szoknyában menjenek hozzá.2010. júl. 19. 21:39
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell levenni. Pont az a jó, hogy mikor vizsgál és fent fekszel az asztalon, akkor csak felhúzod a szoknyát. Utána, meg mikor vége a vizsgálatnak és esetleg magyarázza, hogy mit kell tenni, milyen gyógyszert ír fel, akkor meg le tudod hajtani a szoknyát. Nem kell egy száll semmiben állnod ott, úgy hogy közben a tajkártyával próbálod takargatni magad :D :D :D
A vizsgálathoz szerintem ne vedd le külön, ha a hasadat ultrahangozzák, akkor meg kérdezd meg, hogy a vizsgálatot akadályozza-e a szoknya. Megmondják és ennyi.
2/9 anonim válasza:
Én levenném, inkább hosszabb felsőben szoktam menni.
4/9 anonim válasza:
előző
-a doki nehogy már ebbe beleszóljon, szép is lenne
-a UH mindig a kórházban volt, dokim csak hüvelyit csinált az első vizsgálatnál, ill a 6 hetes szülés utáni kontrollon
6/9 anonim válasza:
Én sem veszem le a szoknyát, hiszen direkt abban megyek, hogy praktikus legyen.
7/9 anonim válasza:
Én mindig hosszabb felsőbe, tunikába megyek.
8/9 anonim válasza:
Nekem kifejezetten mondja az orvos,ha látja hogy szoknyába mentem és megvizsgálja a méhszájat, hogy csak a bugyit kell levenni.
9/9 anonim válasza:
Én mindig szoknyában megyek és sosem veszem le. Vagy ruhába is mehetsz, na azt már tényleg nem kell levenni, mert akkor tök pucéran mennél oda hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!